Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arretado Rebijão Fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Goleiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peludinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonafé rent richting de bal. Bonafé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dentinho geeft een lange en hoge pass. Cearense geeft de bal voor. Concórdio kopt de bal weg. Bonafé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonafé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Cearense verovert de bal door een tackle van achteren. Cearense geeft de bal voor. Bonafé kopt de bal weg. Klungelig pakt Concórdio de bal. Concórdio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cearense met een harde bal richting middenveld. Daar is Fontes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pontes de Sá probeert naar een medespeler te passen. Ipatingão rent richting de bal. Ipatingão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arretado 60%, Rebijão Fc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arretado - Rebijão Fc 0:0

54e minuut.
Californiano is nu in balbezit. Californiano geeft een lange en hoge pass. Badra Neto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Concórdio rent richting de bal. Concórdio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fontes is nu in balbezit. Praxedes verovert de bal door een tackle van achteren. Praxedes geeft de bal voor. Concórdio is nu in balbezit. Concórdio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Silva Neto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Riceputi met een snelle inworp. Xavier de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier de Oliveira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Californiano rent richting de bal. Californiano geeft een hoge lob. Badra Neto rent richting de bal. Concórdio verovert de bal door een tackle van achteren. Concórdio draait met de bal, schiet en ... Mariano Marques bokst de bal weg.

76e minuut.
Badra Neto is nu in balbezit. Badra Neto geeft een lange en hoge pass. Praxedes heeft problemen om de bal te vangen. Peludinho is nu in balbezit. Peludinho geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dentinho controleert de bal met de borst. Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontes passt de bal met de wreef. Ipatingão is nu in balbezit. Ipatingão draait met de bal, schiet en ... Brandon bokst de bal weg.

90e minuut.
Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi probeert naar een medespeler te passen. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho haalt uit met een fantastische trap. Brandon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arretado 60%, Rebijão Fc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arretado - Rebijão Fc 0:0