Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CUCABANGA S.E.Cupím
Normal Tactiek Goleiro Def
43% Balbezit 57%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 40.9
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Santana passt de bal in één keer door. Canhotinha controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cuiabá maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bajur rent richting de bal. Bajur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Possato de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Clarkson neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Frnka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gillot kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Clarkson heeft problemen om de bal te vangen. Clarkson rent richting de bal. Clarkson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Almeida de bal. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson passt de bal zonder na te denken. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - S.E.Cupím 0:1

13e minuut.
Rey rent richting de bal. Rey passt de bal met de wreef. Frnka speelt de bal door. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Frnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Frnka speelt de bal door. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson rent richting de bal. Clarkson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - S.E.Cupím 0:2

18e minuut.
Clarkson is nu in balbezit. Clarkson passt de bal zonder na te denken. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - S.E.Cupím 0:3

19e minuut.
Santana met een sublieme pass. Klungelig pakt Serna de bal. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ... Mello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Frnka met een snelle inworp. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso verovert de bal door een tackle van achteren. Enciso geeft een lange en hoge pass. Bajur springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Possato is nu in balbezit. Possato geeft de bal voor. Rey geeft de bal voor. Bajur rent richting de bal. Bajur schiet op doel. Mello bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - S.E.Cupím 0:4

33e minuut.
Santana probeert naar een medespeler te passen. Churranalage bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson begaat een overtreding. Clarkson krijgt een gele kaart.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rey met de inworp. Frnka met een sublieme pass. Bajur is nu in balbezit. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - S.E.Cupím 0:5

36e minuut.
Enciso geeft een hoge lob. Almeida kopt de bal weg. Mello met een sublieme pass. Frnka met een sublieme pass. Gillot geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - S.E.Cupím 0:6

39e minuut.
Diniz Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz Silva geeft een hoge lob. Coruja kopt de bal weg. Clarkson rent richting de bal. Clarkson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gillot rent richting de bal. Gillot passt de bal met de wreef. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ... Mello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - S.E.Cupím 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CUCABANGA 84%, S.E.Cupím 16%.
CUCABANGA - S.E.Cupím 0:7

46e minuut.
Nunes Dornelles komt het veld opgelopen. Torres Martinez komt het veld opgelopen. Incendiário komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Enciso probeert naar een medespeler te passen. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson speelt de bal door. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ruas is nu in balbezit. Frnka verovert de bal door een tackle van achteren. Frnka speelt de bal door. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ... Mello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Inworp. Frnka met een snelle inworp. Enciso rent richting de bal. Enciso geeft een lange en hoge pass. Diniz Silva probeert de bal aan de voet te houden. Mello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - S.E.Cupím 0:8

56e minuut.
Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles schiet op doel. Frnka is nu in balbezit. Frnka geeft een lange en hoge pass. Torres Martinez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Frnka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruas. Frnka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Enciso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nunes Dornelles springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Diniz Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson passt de bal zonder na te denken. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gillot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles geeft de bal voor. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez schiet op doel. Mello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - S.E.Cupím 0:9

66e minuut.
Mello trapt de bal weg. Cuiabá kopt de bal weg. Paladino heeft problemen om de bal te vangen. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gillot kopt de bal weg. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles geeft een hoge lob. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - S.E.Cupím 0:10

69e minuut.
Churranalage speelt de bal door. Serna is nu in balbezit. Clarkson onderschept slim de pass. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Inworp. Incendiário met de inworp. Frnka probeert naar een medespeler te passen. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Incendiário met de inworp. Frnka speelt de bal door. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - S.E.Cupím 0:11

89e minuut.
Clarkson probeert naar een medespeler te passen. Gillot heeft problemen om de bal te vangen. Gillot met een sublieme pass. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CUCABANGA 92%, S.E.Cupím 8%.
CUCABANGA - S.E.Cupím 0:11