Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E.Cupím CUCABANGA
Goleirro Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 17.6
excellent Schieten unsatisfactory
good Passen hopeless
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Torres Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Torres Martinez geeft een lange en hoge pass. Korsbæk met een sublieme pass. Hennequin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennequin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Korsbæk is nu in balbezit. Korsbæk geeft de bal voor. Hennequin heeft problemen om de bal te vangen. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 1:0

7e minuut.
Almeida probeert naar een medespeler te passen. Canhotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsbæk onderschept slim de pass. Korsbæk geeft een hoge lob. Hennequin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garber zal de hoekschop nemen. Serna kan de bal niet met de borst controleren. Hennequin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur rent richting de bal. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 2:0

10e minuut.
Bajur rent richting de bal. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur rent richting de bal. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 3:0

13e minuut.
Diniz Silva speelt de bal door. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torres Martinez krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Coruja onderschept slim de pass. Coruja geeft een hoge lob. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Mello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Almeida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennequin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennequin haalt uit met een fantastische trap. Mello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 4:0

28e minuut.
Garber bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas rent richting de bal. Garber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garber krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Torres Martinez met de inworp. Garber rent richting de bal. Garber geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bajur de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 5:0

34e minuut.
Garber passt de bal met de wreef. Clarkson rent richting de bal. Clarkson passt de bal met de wreef. Hennequin is nu in balbezit. Hennequin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 6:0

35e minuut.
Clarkson kopt de bal weg. Korsbæk probeert naar een medespeler te passen. Clarkson rent richting de bal. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 7:0

39e minuut.
Hennequin kopt de bal weg. Ruas heeft problemen om de bal te vangen. Clarkson rent richting de bal. Garber is nu in balbezit. Garber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hennequin is nu in balbezit. Hennequin speelt de bal door. Bajur rent richting de bal. Bajur schiet op doel. Mello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 8:0

41e minuut.
Garber met een snelle inworp. Clarkson geeft een lange en hoge pass. Bajur geeft een hoge lob. Garber probeert de bal aan de voet te houden. Clarkson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Possato is nu in balbezit. Possato geeft een lange en hoge pass. Clarkson probeert de bal aan de voet te houden. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hennequin kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 9:0

45e minuut.
Korsbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso is nu in balbezit. Enciso geeft een lange en hoge pass. Bajur rent richting de bal. Bajur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.Cupím 19%, CUCABANGA 81%.
S.E.Cupím - CUCABANGA 9:0

46e minuut.
Ortiz passt de bal zonder na te denken. Diniz Silva is nu in balbezit. Ruas is nu in balbezit. Bajur onderschept slim de pass. Bajur draait met de bal, schiet en ... Mello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 10:0

49e minuut.
Clarkson is nu in balbezit. Hennequin geeft een lange en hoge pass. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Mello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Torres Martinez geeft een lange en hoge pass. Korsbæk kopt de bal weg. Hennequin is nu in balbezit. Hennequin haalt uit met een fantastische trap. Mello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 11:0

55e minuut.
Korsbæk geeft een hoge lob. Daar is Hennequin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennequin onderschept slim de pass. Hennequin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 12:0

55e minuut.
Churranalage met een sublieme pass. Klungelig pakt Ortiz de bal. Hennequin is nu in balbezit. Hennequin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Garber kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Korsbæk de bal onder controle te krijgen. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Hennequin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paladino rent richting de bal. Bajur onderschept slim de pass. Hennequin rent richting de bal. Hennequin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 13:0

65e minuut.
Serna bereikt de bal nog maar net als eerste. Serna passt de bal in één keer door. Canhotinha rent richting de bal. Korsbæk verovert de bal door een tackle van achteren. Korsbæk geeft een hoge lob. Paal!

67e minuut.
Inworp. Clarkson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hennequin rent richting de bal. Hennequin geeft een lange en hoge pass. Bajur is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 14:0

74e minuut.
Enciso onderschept slim de pass. Enciso geeft een lange en hoge pass. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson schiet op doel. Mello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Korsbæk rent richting de bal. Korsbæk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Torres Martinez met een snelle inworp. Garber is nu in balbezit. Garber geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Garber passt de bal met de wreef. Clarkson is nu in balbezit. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Mello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 15:0

87e minuut.
Paladino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Korsbæk met de inworp. Daar is Clarkson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarkson geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Korsbæk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garber bereikt de bal nog maar net als eerste. Garber passt de bal in één keer door. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - CUCABANGA 16:0

90e minuut.
Hennequin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsbæk is nu in balbezit. Korsbæk probeert naar een medespeler te passen. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.Cupím 17%, CUCABANGA 83%.
S.E.Cupím - CUCABANGA 16:0