Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karlaum flower park team
Normal Tactiek flower
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 41
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 47.3
poor Schieten good
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Mâţea onderschept slim de pass. Mâţea geeft een lange en hoge pass. Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Dornelles trapt de bal weg. Mâţea kopt de bal weg. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli schiet op doel. Dornelles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Doboş probeert naar een medespeler te passen. Sacramento bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranaldi is nu in balbezit. Lukierek onderschept slim de pass. Lukierek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mâţea onderschept slim de pass. Mâţea met een sublieme pass. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - flower park team 0:1

15e minuut.
Krüger geeft de bal voor. Redondo kopt de bal weg. Daar is Ranaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Matias de Araújo geeft de bal voor. Pieropan kopt de bal weg. Klungelig pakt Ranaldi de bal. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - flower park team 0:2

21e minuut.
Sacramento geeft de bal voor. Klungelig pakt Ranaldi de bal. Lukierek verovert de bal door een tackle van achteren. Lukierek draait met de bal, schiet en ... Dornelles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - flower park team 0:3

23e minuut.
Gol rent richting de bal. Mâţea verovert de bal door een tackle van achteren. Mâţea passt de bal in één keer door. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahoney passt de bal zonder na te denken. Dornelles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dornelles met een harde bal richting middenveld. Vergaro kopt de bal weg. Mâţea probeert naar een medespeler te passen. Mahoney heeft problemen om de bal te vangen. Mahoney met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vergaro met een sublieme pass. Lukierek is nu in balbezit. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli schiet op doel. Dornelles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - flower park team 0:4

33e minuut.
Cantarelli kopt de bal weg. Daar is Matias de Araújo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - flower park team 0:5

34e minuut.
Lippi is nu in balbezit. Vergaro verovert de bal door een tackle van achteren. Vergaro geeft een lange en hoge pass. Lukierek rent richting de bal. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli schiet op doel. Dornelles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty passt de bal in één keer door. Doboş speelt de bal door. Lukierek rent richting de bal. Lukierek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty passt de bal met de wreef. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli schiet op doel. Dornelles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - flower park team 0:6

41e minuut.
Dornelles speelt de bal door. Mâţea kan de bal niet met de borst controleren. Mâţea geeft een lange en hoge pass. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Lippi kopt de bal weg. Amazonense rent richting de bal. Cantarelli onderschept slim de pass. Cantarelli schiet op doel. Dornelles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - flower park team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karlaum 87%, flower park team 13%.
Karlaum - flower park team 0:7

48e minuut.
Amazonense rent richting de bal. Vergaro verovert de bal door een tackle van achteren. Vergaro probeert naar een medespeler te passen. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... Dornelles bokst de bal weg.

52e minuut.
Vergaro onderschept slim de pass. Vergaro met een sublieme pass. Cantarelli rent richting de bal. Klungelig pakt Lukierek de bal. Lukierek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Matias de Araújo kopt de bal weg. Vergaro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Matias de Araújo de bal. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. Dornelles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lukierek rent richting de bal. Lukierek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - flower park team 0:8

55e minuut.
Mahoney is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sacramento. Mahoney is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mâţea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Mahoney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahoney geeft de bal voor. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mahoney met de inworp. Lukierek rent richting de bal. Sacramento legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sacramento krijgt een gele kaart. Lukierek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cantarelli neemt zijn aanloop. Dornelles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Ranaldi is nu in balbezit. Mâţea onderschept slim de pass. Mâţea passt de bal in één keer door. Lukierek rent richting de bal. Lukierek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lippi rent richting de bal. Lippi geeft een hoge lob. Pieropan controleert de bal met de borst. Vergaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergaro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Karniszowaty geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sacramento de bal. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. Dornelles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - flower park team 0:9

81e minuut.
Tomate kopt de bal weg. Vergaro rent richting de bal. Vergaro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cantarelli de bal. Cantarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Mâţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mâţea geeft een hoge lob. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli schiet op doel. Dornelles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Grubnić kopt de bal weg. Vergaro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matias de Araújo de bal. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli schiet op doel. Dornelles bokst de bal weg.

90e minuut.
Mâţea onderschept slim de pass. Mahoney rent richting de bal. Mahoney geeft een lange en hoge pass. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karlaum 82%, flower park team 18%.
Karlaum - flower park team 0:9