Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avaí Chapecoense Rebijão Fc
arthur Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 18.8
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Amato met een sublieme pass. Prevost rent richting de bal. Prevost geeft een lange en hoge pass. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete onderschept slim de pass. Freitas met een sublieme pass. Prevost rent richting de bal. Prevost draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Prevost probeert naar een medespeler te passen. Dabčević is nu in balbezit. Dabčević passt de bal zonder na te denken. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete draait met de bal, schiet en ... Mariano Marques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Badra Neto heeft problemen om de bal te vangen. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avaí Chapecoense - Rebijão Fc 1:0

21e minuut.
Negrete kopt de bal weg. Daar is Dentinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prevost bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević is nu in balbezit. Dabčević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Freitas rent richting de bal. Prevost rent richting de bal. Freitas rent richting de bal. Prevost bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Xavier de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Poullain is nu in balbezit. Poullain geeft de bal voor. Dabčević heeft problemen om de bal te vangen. Dabčević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avaí Chapecoense - Rebijão Fc 2:0

28e minuut.
Poullain rent richting de bal. Poullain met een sublieme pass. Fontes probeert de bal aan de voet te houden. Prevost bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevost schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dentinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi geeft een hoge lob. Ipatingão bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipatingão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Amato kopt de bal weg. Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitas geeft de bal voor. Dabčević is nu in balbezit. Dabčević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wolfram bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolfram geeft een hoge lob. Badra Neto heeft problemen om de bal te vangen. Dabčević rent richting de bal. Dabčević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avaí Chapecoense - Rebijão Fc 3:0

44e minuut.
Prevost verovert de bal door een tackle van achteren. Prevost probeert naar een medespeler te passen. Dabčević is nu in balbezit. Dabčević schiet op doel. Na een snelle pass probeert Badra Neto de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Poullain geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Negrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freitas rent richting de bal. Freitas haalt uit met een fantastische trap. Mariano Marques probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avaí Chapecoense - Rebijão Fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avaí Chapecoense 39%, Rebijão Fc 61%.
Avaí Chapecoense - Rebijão Fc 4:0

48e minuut.
Wolfram speelt de bal door. Klungelig pakt Prevost de bal. Prevost probeert naar een medespeler te passen. Negrete is nu in balbezit. Negrete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Poullain passt de bal zonder na te denken. Prevost is nu in balbezit. Prevost passt de bal zonder na te denken. Dabčević rent richting de bal. Dabčević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dentinho geeft een hoge lob. Riceputi rent richting de bal. Amato begaat een overtreding. Amato krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Klungelig pakt Fontes de bal. Negrete is nu in balbezit. Fontes onderschept slim de pass. Fontes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avaí Chapecoense - Rebijão Fc 4:1

67e minuut.
Poullain geeft de bal voor. Freitas speelt de bal door. Negrete heeft problemen om de bal te vangen. Prevost is nu in balbezit. Prevost haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avaí Chapecoense - Rebijão Fc 5:1

73e minuut.
Freitas rent richting de bal. Freitas met een sublieme pass. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete haalt uit met een fantastische trap. Mariano Marques probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avaí Chapecoense - Rebijão Fc 6:1

87e minuut.
Daar is Negrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negrete passt de bal in één keer door. Prevost rent richting de bal. Prevost haalt uit met een fantastische trap. Mariano Marques probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Mariano Marques met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Xavier de Oliveira de bal. Prevost rent richting de bal. Prevost draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avaí Chapecoense 32%, Rebijão Fc 68%.
Avaí Chapecoense - Rebijão Fc 6:1