Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E.Cupím Arretado
Goleiro Def Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten unsatisfactory
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Pontes de Sá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enciso rent richting de bal. Enciso passt de bal in één keer door. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Brandon bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Clarkson zal de hoekschop nemen. Bajur is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Clarkson zal de hoekschop nemen. Bajur maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Arretado 1:0

4e minuut.
Rey geeft een hoge lob. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson passt de bal zonder na te denken. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Arretado 2:0

8e minuut.
Cuiabá is nu in balbezit. Gillot rent richting de bal. Gillot geeft een hoge lob. Daar is Bajur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brandon trapt de bal weg van het doel. Frnka kopt de bal weg. Bajur is nu in balbezit. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Arretado 3:0

12e minuut.
Clarkson heeft problemen om de bal te vangen. Gillot is nu in balbezit. Gillot passt de bal zonder na te denken. Daar is Bajur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Arretado 4:0

18e minuut.
Clarkson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur verovert de bal door een tackle van achteren. Bajur draait met de bal, schiet en ... Brandon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Arretado 5:0

21e minuut.
Enciso geeft een lange en hoge pass. Bajur rent richting de bal. Californiano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bajur raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajur zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Brandon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Frnka rent richting de bal. Frnka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Clarkson onderschept slim de pass. Clarkson probeert naar een medespeler te passen. Bajur is nu in balbezit. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Brandon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Arretado 6:0

33e minuut.
Coruja geeft een hoge lob. Clarkson kopt de bal weg. Californiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajur is nu in balbezit. Bajur schiet op doel. Brandon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Inworp. Frnka met de inworp. Clarkson geeft de bal voor. Daar is Clarkson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarkson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Arretado 7:0

35e minuut.
Rey onderschept slim de pass. Rey speelt de bal door. Frnka probeert naar een medespeler te passen. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ... Brandon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Rey rent richting de bal. Frnka is nu in balbezit. Frnka geeft een hoge lob. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Cuiabá probeert naar een medespeler te passen. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson geeft de bal voor. Frnka is nu in balbezit. Frnka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Clarkson passt de bal in één keer door. Mendes rent richting de bal. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Arretado 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.Cupím 16%, Arretado 84%.
S.E.Cupím - Arretado 8:0

46e minuut.
Incendiário komt het veld opgelopen. Torres Martinez komt het veld opgelopen. Nunes Dornelles komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Clarkson onderschept slim de pass. Torres Martinez rent richting de bal. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Arretado 9:0

52e minuut.
Gillot rent richting de bal. Gillot passt de bal in één keer door. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez schiet op doel. Brandon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Silva Neto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Frnka geeft de bal voor. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Nunes Dornelles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gillot rent richting de bal. Gillot geeft een lange en hoge pass. Frnka is nu in balbezit. Frnka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Arretado 10:0

63e minuut.
Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cearense de bal. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Arretado 11:0

64e minuut.
Clarkson passt de bal zonder na te denken. Torres Martinez rent richting de bal. Californiano begaat een overtreding. Torres Martinez raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Clarkson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cearense probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Coruja kopt de bal weg. Klungelig pakt Torres Martinez de bal. Silva Neto is nu in balbezit. Torres Martinez onderschept slim de pass. Torres Martinez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gillot probeert naar een medespeler te passen. Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson haalt uit met een fantastische trap. Brandon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap. Cearense probeert de bal aan de voet te houden. Clarkson rent richting de bal. Clarkson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Arretado 12:0

79e minuut.
Cearense geeft een hoge lob. Inworp. Incendiário met de inworp. Frnka rent richting de bal. Frnka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gillot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Nunes Dornelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunes Dornelles geeft een hoge lob. Daar is Cearense, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Arretado 13:0

82e minuut.
Silva Neto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frnka met de inworp. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Frnka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson geeft de bal voor. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles draait met de bal, schiet en ... Brandon bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gillot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frnka springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Silva Neto rent richting de bal. Frnka verovert de bal door een tackle van achteren. Frnka geeft de bal voor. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Arretado 14:0

90e minuut.
Cearense rent richting de bal. Clarkson onderschept slim de pass. Clarkson probeert naar een medespeler te passen. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap. Brandon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.Cupím 14%, Arretado 86%.
S.E.Cupím - Arretado 14:0