Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arretado S.E.Cupím
Normal Tactiek Goleirro
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
18.4 gemiddelde waardering 41.1
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Korsbæk heeft problemen om de bal te vangen. Korsbæk speelt de bal door. Cearense is nu in balbezit. Clarkson onderschept slim de pass. Clarkson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hennequin rent richting de bal. Hennequin draait met de bal, schiet en ... Brandon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - S.E.Cupím 0:1

5e minuut.
Garber bereikt de bal nog maar net als eerste. Garber geeft de bal voor. Californiano is nu in balbezit. Hennequin onderschept slim de pass. Hennequin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - S.E.Cupím 0:2

10e minuut.
Inworp. Rey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korsbæk rent richting de bal. Korsbæk geeft een hoge lob. Clarkson springt en kopt de bal. Brandon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - S.E.Cupím 0:3

11e minuut.
Rey is nu in balbezit. Rey geeft een hoge lob. Cearense probeert de bal met de borst te controleren. Clarkson rent richting de bal. Clarkson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Korsbæk probeert de bal met de borst te controleren. Korsbæk probeert naar een medespeler te passen. Hennequin rent richting de bal. Hennequin draait met de bal, schiet en ... Brandon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - S.E.Cupím 0:4

17e minuut.
Garber passt de bal in één keer door. Clarkson heeft problemen om de bal te vangen. Clarkson probeert naar een medespeler te passen. Hennequin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennequin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Brandon geeft de bal voor. Enciso kopt de bal weg. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson draait met de bal, schiet en ... Cearense probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Garber onderschept slim de pass. Garber speelt de bal door. Hennequin is nu in balbezit. Hennequin schiet op doel. Brandon probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Enciso speelt de bal door. Californiano verovert de bal door een tackle van achteren. Hennequin is nu in balbezit. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - S.E.Cupím 0:5

38e minuut.
Clarkson rent richting de bal. Hennequin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson draait met de bal, schiet en ... Brandon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - S.E.Cupím 0:6

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Incendiário komt het veld opgelopen. Clarkson komt het veld opgelopen. Lorenzini komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Cearense heeft problemen om de bal te vangen. Hennequin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontes de Sá legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hennequin raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Clarkson neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arretado 81%, S.E.Cupím 19%.
Arretado - S.E.Cupím 0:6

57e minuut.
Hennequin rent richting de bal. Korsbæk speelt de bal door. Clarkson rent richting de bal. Clarkson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Coruja geeft een hoge lob. Clarkson kopt de bal weg. Hennequin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennequin schiet op doel. Brandon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - S.E.Cupím 0:7

66e minuut.
Garber speelt de bal door. Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson rent richting de bal. Clarkson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - S.E.Cupím 0:8

70e minuut.
Californiano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garber met de inworp. Enciso rent richting de bal. Enciso geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxedes is nu in balbezit. Enciso onderschept slim de pass. Enciso geeft de bal voor. Hennequin springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Silva Neto geeft de bal voor. Inworp. Enciso met een snelle inworp. Korsbæk is nu in balbezit. Korsbæk geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Brandon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hennequin rent richting de bal. Hennequin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - S.E.Cupím 0:9

75e minuut.
Garber rent richting de bal. Enciso met een sublieme pass. Clarkson rent richting de bal. Hennequin rent richting de bal. Hennequin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Garber rent richting de bal. Hennequin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson rent richting de bal. Hennequin rent richting de bal. Hennequin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - S.E.Cupím 0:10

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brandon met een harde bal richting middenveld. Praxedes kopt de bal weg. Korsbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsbæk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Incendiário geeft de bal voor. Inworp. Peludinho met een snelle inworp. Bonafé rent richting de bal. Bonafé geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gonzer met een harde bal richting middenveld. Korsbæk kopt de bal weg. Clarkson rent richting de bal. Clarkson draait met de bal, schiet en ... Brandon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Brandon neemt vlug de vrije trap. Korsbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsbæk geeft een lange en hoge pass. Hennequin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - S.E.Cupím 0:11

88e minuut.
Korsbæk passt de bal met de wreef. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson passt de bal met de wreef. Hennequin rent richting de bal. Hennequin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arretado 80%, S.E.Cupím 20%.
Arretado - S.E.Cupím 0:11