Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degou AC Karlaum
Degou 433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten slecht
matig Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Amazonense is nu in balbezit. Mainardi verovert de bal door een tackle van achteren. Mainardi geeft een lange en hoge pass. Chiquinho controleert de bal met de borst. Chiquinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bogacz haalt uit met een fantastische trap. Dornelles met een sublieme pass. Pieropan kopt de bal weg. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. do Amaral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bogacz kopt de bal weg. dos Santos Silva is nu in balbezit. Amazonense tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amazonense krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Klungelig pakt Redondo de bal. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho verovert de bal door een tackle van achteren. Chiquinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Degou AC - Karlaum 1:0

21e minuut.
Mainardi rent richting de bal. Amazonense is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mainardi. Mainardi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
dos Santos Silva passt de bal zonder na te denken. Amazonense rent richting de bal. Bogacz verovert de bal door een tackle van achteren. Chiquinho is nu in balbezit. Chiquinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mainardi rent richting de bal. Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz speelt de bal door. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bogacz kopt de bal weg. Senegal is nu in balbezit. Senegal speelt de bal door. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ranaldi is nu in balbezit. Bogacz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogacz passt de bal zonder na te denken. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho schiet op doel. Dornelles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pieropan probeert naar een medespeler te passen. Gol rent richting de bal. Gol passt de bal met de wreef. Tornado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Ranaldi de bal. Telles is nu in balbezit. Ranaldi maakt een afschuwelijke overtreding. Ranaldi krijgt een gele kaart. Telles raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Mainardi onderschept slim de pass. Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz passt de bal in één keer door. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degou AC - Karlaum 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degou AC 44%, Karlaum 56%.
Degou AC - Karlaum 2:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Telles met een snelle inworp. dos Santos Silva met een sublieme pass. Chiquinho is nu in balbezit. Chiquinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Amazonense passt de bal met de wreef. Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz probeert naar een medespeler te passen. Chiquinho is nu in balbezit. Chiquinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mainardi onderschept slim de pass. Mainardi met een sublieme pass. Chiquinho is nu in balbezit. Chiquinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Degou AC - Karlaum 3:0

85e minuut.
Amazonense kopt de bal weg. Tornado is nu in balbezit. Mainardi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mainardi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degou AC 36%, Karlaum 64%.
Degou AC - Karlaum 3:0