Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karlaum Avaí Chapecoense
Normal Tactiek arthur
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 35.5
slecht Schieten goed
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Redondo geeft een lange en hoge pass. Wolfram kopt de bal weg. Prevost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negrete is nu in balbezit. Negrete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - Avaí Chapecoense 0:1

12e minuut.
Dornelles met een sublieme pass. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieropan onderschept slim de pass. Pieropan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Negrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matias de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete verovert de bal door een tackle van achteren. Negrete haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Dabčević rent richting de bal. Dabčević draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wolfram probeert naar een medespeler te passen. Ranaldi rent richting de bal. Prevost onderschept slim de pass. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - Avaí Chapecoense 0:2

33e minuut.
Poullain is nu in balbezit. Poullain speelt de bal door. Sacramento is nu in balbezit. Dabčević onderschept slim de pass. Dabčević draait met de bal, schiet en ... Dornelles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - Avaí Chapecoense 0:3

34e minuut.
Gol speelt de bal door. Tornado heeft problemen om de bal te vangen. Negrete onderschept slim de pass. Negrete schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat. Matias de Araújo rent richting de bal. Matias de Araújo geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Prevost rent richting de bal. Negrete rent richting de bal. Negrete met een sublieme pass. Dabčević is nu in balbezit. Dabčević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Matias de Araújo geeft de bal voor. Freitas is nu in balbezit. Freitas geeft een lange en hoge pass. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karlaum 67%, Avaí Chapecoense 33%.
Karlaum - Avaí Chapecoense 0:3

49e minuut.
Prevost rent richting de bal. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevost is nu in balbezit. Dabčević rent richting de bal. Prevost geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Freitas geeft de bal voor. Prevost rent richting de bal. Negrete is nu in balbezit. Prevost bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevost draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu passt de bal in één keer door. Ranaldi is nu in balbezit. Prevost onderschept slim de pass. Prevost schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ranaldi rent richting de bal. Dabčević rent richting de bal. Ranaldi begaat een overtreding. Ranaldi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Bălcescu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Tomate de bal onder controle te krijgen. Poullain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poullain geeft de bal voor. Wolfram kopt de bal weg. Paal!

69e minuut.
Freitas onderschept slim de pass. Freitas speelt de bal door. Dabčević is nu in balbezit. Negrete rent richting de bal. Negrete schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dabčević rent richting de bal. Dabčević schiet op doel. Dornelles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - Avaí Chapecoense 0:4

73e minuut.
Klungelig pakt Poullain de bal. Ranaldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poullain is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bălcescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lippi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Redondo de bal onder controle te krijgen. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - Avaí Chapecoense 0:5

83e minuut.
Poullain is nu in balbezit. Poullain met een sublieme pass. Dabčević rent richting de bal. Negrete is nu in balbezit. Negrete haalt uit met een fantastische trap. Dornelles bokst de bal weg.

86e minuut.
Nucifora is nu in balbezit. Nucifora geeft een hoge lob. Negrete is nu in balbezit. Dabčević rent richting de bal. Dabčević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - Avaí Chapecoense 0:6

89e minuut.
Poullain passt de bal met de wreef. Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitas met een sublieme pass. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karlaum - Avaí Chapecoense 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karlaum 75%, Avaí Chapecoense 25%.
Karlaum - Avaí Chapecoense 0:7