Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flower park team Rebijão Fc
flower Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mâţea probeert naar een medespeler te passen. Doboş is nu in balbezit. Doboş geeft een lange en hoge pass. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... Mariano Marques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Badra Neto trapt de bal weg van het doel. Mâţea kopt de bal weg. Vergaro speelt de bal door. Lukierek rent richting de bal. Lukierek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 1:0

14e minuut.
Mâţea passt de bal in één keer door. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek passt de bal zonder na te denken. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 2:0

15e minuut.
Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli geeft de bal voor. Daar is Lukierek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukierek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 3:0

23e minuut.
Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea speelt de bal door. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 4:0

25e minuut.
Doeltrap. Mariano Marques trapt de bal weg. Vergaro kopt de bal weg. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mariano Marques trapt de bal weg. Vergaro kopt de bal weg. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mariano Marques trapt de bal weg. Vergaro is nu in balbezit. Vergaro passt de bal zonder na te denken. Cantarelli heeft problemen om de bal te vangen. Cantarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 5:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vergaro met een snelle inworp. Karniszowaty geeft een hoge lob. Cantarelli probeert de bal met de borst te controleren. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 6:0

32e minuut.
Pêra geeft de bal voor. Grubnić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dentinho de bal onder controle te krijgen. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli passt de bal in één keer door. Lukierek heeft problemen om de bal te vangen. Lukierek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 7:0

40e minuut.
Cantarelli is nu in balbezit. Goleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Fontes rent richting de bal. Cantarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cantarelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Cantarelli controleert de bal met de borst. Badra Neto is nu in balbezit. Cantarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Lukierek rent richting de bal. Lukierek schiet op doel. Mariano Marques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flower park team 12%, Rebijão Fc 88%.
flower park team - Rebijão Fc 8:0

47e minuut.
Mariano Marques trapt de bal weg. das Chagas controleert de bal met de borst. Vergaro probeert naar een medespeler te passen. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 9:0

50e minuut.
Vergaro passt de bal zonder na te denken. Mâţea rent richting de bal. Mâţea passt de bal met de wreef. Lukierek rent richting de bal. Lukierek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mariano Marques trapt de bal weg van het doel. Mâţea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vergaro de bal. Vergaro geeft een hoge lob. Cantarelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Lukierek de bal. Badra Neto is nu in balbezit. Lukierek verovert de bal door een tackle van achteren. Lukierek draait met de bal, schiet en ... Mariano Marques maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 10:0

56e minuut.
Klungelig pakt Riceputi de bal. Vergaro is nu in balbezit. Vergaro geeft de bal voor. Lukierek rent richting de bal. Lukierek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea speelt de bal door. Daar is Polkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukierek rent richting de bal. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 11:0

59e minuut.
Vergaro met een snelle inworp. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty passt de bal zonder na te denken. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 12:0

64e minuut.
Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho speelt de bal door. Grubnić probeert naar een medespeler te passen. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea verovert de bal door een tackle van achteren. Mâţea passt de bal met de wreef. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. Mariano Marques bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 13:0

67e minuut.
Polkowski passt de bal in één keer door. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek passt de bal zonder na te denken. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 14:0

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Polkowski zal de hoekschop nemen. Cantarelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 15:0

76e minuut.
Martins kopt de bal weg. Mâţea rent richting de bal. Mâţea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lukierek de bal. Lukierek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fontes rent richting de bal. Mâţea verovert de bal door een tackle van achteren. Mâţea geeft een hoge lob. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Daar is das Chagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantarelli rent richting de bal. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 16:0

88e minuut.
Vergaro kopt de bal weg. Goleiro heeft problemen om de bal te vangen. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Rebijão Fc 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flower park team 12%, Rebijão Fc 88%.
flower park team - Rebijão Fc 17:0