Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rebijão Fc flower park team
Normal Tactiek flower
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 46.9
weak Schieten solid
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Mahoney geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Goleiro de bal. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. Mariano Marques probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - flower park team 0:1

6e minuut.
das Chagas kopt de bal weg. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli begaat een overtreding. Cantarelli krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea onderschept slim de pass. Mâţea geeft de bal voor. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mâţea met de inworp. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahoney geeft een hoge lob. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Badra Neto onderschept slim de pass. Badra Neto geeft een hoge lob. Ipatingão kopt de bal weg. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vergaro geeft de bal voor. Polkowski kopt de bal weg. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahoney geeft een hoge lob. Cantarelli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mahoney probeert de bal met de borst te controleren. Pêra begaat een overtreding. Mahoney is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mâţea met een snel genomen vrije trap. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Badra Neto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - flower park team 0:2

27e minuut.
Fontes passt de bal in één keer door. Mâţea speelt de bal door. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Mahoney de bal. Mahoney geeft de bal voor. Badra Neto probeert de bal aan de voet te houden. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - flower park team 0:3

31e minuut.
Dentinho is nu in balbezit. Dentinho geeft de bal voor. Krüger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cantarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - flower park team 0:4

35e minuut.
Vergaro met een snelle inworp. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty geeft een lange en hoge pass. Cantarelli springt en kopt de bal. Mariano Marques werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - flower park team 0:5

35e minuut.
Ipatingão bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipatingão passt de bal in één keer door. Riceputi rent richting de bal. Cantarelli onderschept slim de pass. Cantarelli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty geeft de bal voor. Goleiro probeert de bal met de borst te controleren. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... Mariano Marques verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - flower park team 0:6

45e minuut.
Mâţea geeft de bal voor. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cantarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski haalt uit met een fantastische trap. Mariano Marques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rebijão Fc 89%, flower park team 11%.
Rebijão Fc - flower park team 0:6

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Badra Neto met een harde bal richting middenveld. Vergaro kopt de bal weg. Karniszowaty geeft een lange en hoge pass. Polkowski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Karniszowaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergaro geeft een hoge lob. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli schiet op doel. Mariano Marques maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - flower park team 0:7

58e minuut.
Pêra geeft de bal voor. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea geeft een hoge lob. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Pêra geeft een hoge lob. Inworp. Mâţea met een snelle inworp. Mahoney is nu in balbezit. Mahoney geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pêra geeft een hoge lob. Inworp. Mahoney met een snelle inworp. Polkowski kan de bal niet met de borst controleren. Polkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mariano Marques probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karniszowaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergaro rent richting de bal. Vergaro geeft de bal voor. Polkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mâţea speelt de bal door. Vergaro speelt de bal door. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - flower park team 0:8

75e minuut.
Mâţea geeft de bal voor. Polkowski rent richting de bal. Cantarelli rent richting de bal. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - flower park team 0:9

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mahoney geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Badra Neto de bal. Polkowski rent richting de bal. Polkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea probeert naar een medespeler te passen. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. Mariano Marques werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - flower park team 0:10

86e minuut.
Vergaro met de inworp. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty geeft de bal voor. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - flower park team 0:11

88e minuut.
Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergaro onderschept slim de pass. Vergaro geeft een lange en hoge pass. Polkowski controleert de bal met de borst. Polkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rebijão Fc 86%, flower park team 14%.
Rebijão Fc - flower park team 0:11