Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arretado flower park team
Normal Tactiek flower
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 47.6
waardeloos Schieten solide
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Daar is Cearense, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli passt de bal in één keer door. Lukierek rent richting de bal. Lukierek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vergaro kopt de bal weg. Cantarelli is nu in balbezit. Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli onderschept slim de pass. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. Brandon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Mâţea geeft een hoge lob. Polkowski rent richting de bal. Polkowski speelt de bal door. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lukierek is nu in balbezit. Lukierek schiet op doel. Brandon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Klungelig pakt Californiano de bal. Californiano geeft een lange en hoge pass. Vergaro geeft een lange en hoge pass. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - flower park team 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Polkowski de bal. Polkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Californiano de bal. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vergaro met een sublieme pass. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontes de Sá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... Brandon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Praxedes geeft een lange en hoge pass. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea passt de bal met de wreef. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek draait met de bal, schiet en ... Brandon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bonafé bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty met een sublieme pass. Cantarelli heeft problemen om de bal te vangen. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. Brandon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Brandon met een sublieme pass. Mâţea is nu in balbezit. Mâţea passt de bal in één keer door. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. Brandon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - flower park team 0:2

25e minuut.
Vergaro geeft de bal voor. Klungelig pakt Californiano de bal. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. Brandon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - flower park team 0:3

30e minuut.
Mâţea controleert de bal met de borst. Mâţea passt de bal in één keer door. Daar is Vergaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergaro geeft een lange en hoge pass. Cantarelli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea geeft de bal voor. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli schiet op doel. Brandon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - flower park team 0:4

39e minuut.
Mâţea verovert de bal door een tackle van achteren. Mâţea geeft de bal voor. Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... Brandon bokst de bal weg. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek draait met de bal, schiet en ... Brandon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - flower park team 0:5

40e minuut.
Lukierek verovert de bal door een tackle van achteren. Polkowski is nu in balbezit. Polkowski geeft een hoge lob. Cantarelli heeft problemen om de bal te vangen. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli schiet op doel. De bal raakt de paal. Brandon bokst de bal weg.

43e minuut.
Karniszowaty controleert de bal met de borst. Karniszowaty speelt de bal door. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... Brandon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lukierek rent richting de bal. Lukierek draait met de bal, schiet en ... Praxedes kopt de bal weg. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arretado 84%, flower park team 16%.
Arretado - flower park team 0:5

53e minuut.
Pontes de Sá rent richting de bal. Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty speelt de bal door. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - flower park team 0:6

59e minuut.
Mâţea kopt de bal weg. Daar is Silva Neto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukierek probeert naar een medespeler te passen. Cantarelli heeft problemen om de bal te vangen. Cantarelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vergaro is nu in balbezit. Vergaro passt de bal met de wreef. Daar is Cantarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap. Californiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Vergaro geeft een lange en hoge pass. Daar is Cantarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cearense tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cantarelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Lukierek wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Brandon met een harde bal richting middenveld. Praxedes kopt de bal weg. Vergaro rent richting de bal. Vergaro geeft een lange en hoge pass. Lukierek maakt een snoekduik en kopt de bal. Brandon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Brandon trapt de bal weg. Praxedes kopt de bal weg. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - flower park team 0:7

73e minuut.
Brandon probeert naar een medespeler te passen. Mâţea kopt de bal weg. Vergaro speelt de bal door. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Californiano met een sublieme pass. Vergaro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lukierek de bal. Lukierek schiet op doel. Brandon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Polkowski geeft een hoge lob. Brandon speelt de bal door. Vergaro is nu in balbezit. Vergaro geeft een hoge lob. Cantarelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Lukierek is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Polkowski neemt de hoekschop. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. Brandon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Vergaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Mâţea de bal. Mâţea passt de bal met de wreef. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mâţea probeert naar een medespeler te passen. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski geeft een lange en hoge pass. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Mendes rent richting de bal. Mâţea verovert de bal door een tackle van achteren. Mâţea probeert naar een medespeler te passen. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - flower park team 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arretado 82%, flower park team 18%.
Arretado - flower park team 0:8