Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flower park team Arretado
flower Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
28 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten waardeloos
zeer goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Doboş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cearense de bal. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Arretado 1:0

5e minuut.
Juralovičius rent richting de bal. Juralovičius geeft een hoge lob. Praxedes rent richting de bal. Lukierek onderschept slim de pass. Lukierek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Lukierek heeft problemen om de bal te vangen. Californiano verovert de bal door een tackle van achteren. Praxedes rent richting de bal. Lukierek verovert de bal door een tackle van achteren. Lukierek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mâţea passt de bal zonder na te denken. Juralovičius is nu in balbezit. Juralovičius speelt de bal door. Lukierek rent richting de bal. Lukierek schiet op doel. Brandon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Juralovičius kopt de bal weg. Praxedes heeft problemen om de bal te vangen. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Arretado 2:0

21e minuut.
Lukierek is nu in balbezit. Lukierek passt de bal met de wreef. Californiano heeft problemen om de bal te vangen. Lukierek onderschept slim de pass. Lukierek schiet op doel. Brandon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Juralovičius rent richting de bal. Juralovičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense geeft een hoge lob. Lukierek probeert de bal aan de voet te houden. Vergaro geeft een hoge lob. Juralovičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Brandon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brandon probeert naar een medespeler te passen. Peludinho kopt de bal weg. Lukierek rent richting de bal. Lukierek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Californiano rent richting de bal. Californiano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vergaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karniszowaty geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dani met een snelle inworp. Juralovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Juralovičius geeft de bal voor. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. Brandon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Bonafé is nu in balbezit. Mâţea verovert de bal door een tackle van achteren. Mâţea probeert naar een medespeler te passen. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flower park team 18%, Arretado 82%.
flower park team - Arretado 2:0

49e minuut.
Mendes speelt de bal door. Bonafé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea geeft de bal voor. Lukierek rent richting de bal. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. Brandon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Vergaro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cearense de bal. Lukierek rent richting de bal. Lukierek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flower park team - Arretado 3:0

58e minuut.
Mâţea passt de bal zonder na te denken. Dani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silva Neto. Silva Neto krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Lukierek passt de bal met de wreef. Vergaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergaro geeft een hoge lob. Lukierek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Peludinho geeft de bal voor. Juralovičius kopt de bal weg. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Juralovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Juralovičius draait met de bal, schiet en ... Paal! Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vergaro neemt de hoekschop. Juralovičius krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flower park team 11%, Arretado 89%.
flower park team - Arretado 3:0