Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CUCABANGA Avaí Chapecoense
Normal Tactiek arthur
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 33.3
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Prevost is nu in balbezit. Prevost passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Almeida de bal. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Valverde rent richting de bal. Canhotinha verovert de bal door een tackle van achteren. Canhotinha probeert naar een medespeler te passen. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... Paal! Kenský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Negrete onderschept slim de pass. Negrete met een sublieme pass. Dabčević rent richting de bal. Dabčević schiet op doel. Na een snelle pass probeert Possato de bal onder controle te krijgen. Mello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Prevost passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lenoci de bal. Santana begaat een overtreding. Lenoci moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lenoci kan niet meer verder spelen. Cametá komt het veld opgelopen. Wolfram komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - Avaí Chapecoense 0:1

19e minuut.
Poullain met de inworp. Diniz Silva probeert naar een medespeler te passen. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poullain neemt de hoekschop. Mello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Serna bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete onderschept slim de pass. Prevost met een sublieme pass. Dabčević rent richting de bal. Dabčević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - Avaí Chapecoense 0:2

34e minuut.
Mello trapt de bal weg van het doel. Prevost bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevost passt de bal zonder na te denken. Dabčević is nu in balbezit. Dabčević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - Avaí Chapecoense 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CUCABANGA 75%, Avaí Chapecoense 25%.
CUCABANGA - Avaí Chapecoense 0:3

47e minuut.
Prevost met een sublieme pass. Freitas is nu in balbezit. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete haalt uit met een fantastische trap. Possato probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - Avaí Chapecoense 0:4

51e minuut.
Poullain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poullain passt de bal met de wreef. Daar is Paladino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabčević rent richting de bal. Dabčević draait met de bal, schiet en ... Mello bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - Avaí Chapecoense 0:5

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Canhotinha stond buitenspel. Rubanka komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Wolfram is nu in balbezit. Wolfram passt de bal met de wreef. Negrete is nu in balbezit. Negrete haalt uit met een fantastische trap. Possato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - Avaí Chapecoense 0:6

64e minuut.
Rubanka is nu in balbezit. Diniz Silva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubanka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wolfram komt bij de bal en schiet. Freitas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Weinberg komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cametá geeft een lange en hoge pass. Negrete rent richting de bal. Negrete geeft een hoge lob. Weinberg is nu in balbezit. Weinberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CUCABANGA 69%, Avaí Chapecoense 31%.
CUCABANGA - Avaí Chapecoense 0:6