Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avaí Chapecoense CUCABANGA
arthur Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 17.5
redelijk Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Prevost rent richting de bal. Prevost passt de bal in één keer door. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete schiet op doel. Mello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avaí Chapecoense - CUCABANGA 1:0

6e minuut.
Nucifora rent richting de bal. Nucifora met een sublieme pass. Prevost is nu in balbezit. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Prevost bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevost speelt de bal door. Poullain speelt de bal door. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avaí Chapecoense - CUCABANGA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avaí Chapecoense 32%, CUCABANGA 68%.
Avaí Chapecoense - CUCABANGA 2:0

50e minuut.
Dabčević passt de bal zonder na te denken. Freitas rent richting de bal. Freitas geeft een lange en hoge pass. Dabčević is nu in balbezit. Dabčević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Paladino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolfram met een snelle inworp. Daar is Freitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freitas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Poullain de bal. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poullain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poullain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avaí Chapecoense - CUCABANGA 3:0

81e minuut.
Churranalage rent richting de bal. Churranalage met een sublieme pass. Possato is nu in balbezit. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Poullain passt de bal met de wreef. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevost speelt de bal door. Wolfram bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolfram geeft een lange en hoge pass. Paal! Mello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avaí Chapecoense - CUCABANGA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avaí Chapecoense 29%, CUCABANGA 71%.
Avaí Chapecoense - CUCABANGA 4:0