Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E.Cupím Rebijão Fc
Goleirro Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
9% Spel op eigen helft 91%
45 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 18.2
very good Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Korsbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsbæk passt de bal zonder na te denken. Clarkson rent richting de bal. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 1:0

6e minuut.
Nunes Dornelles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Incendiário komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Incendiário is nu in balbezit. Incendiário passt de bal zonder na te denken. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 2:0

8e minuut.
Riceputi is nu in balbezit. Garber onderschept slim de pass. Garber passt de bal met de wreef. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 3:0

9e minuut.
Klungelig pakt Incendiário de bal. Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur verovert de bal door een tackle van achteren. Korsbæk rent richting de bal. Korsbæk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rey onderschept slim de pass. Rey geeft een hoge lob. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bajur de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Garber geeft een hoge lob. Incendiário probeert de bal met de borst te controleren. Clarkson rent richting de bal. Clarkson draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Korsbæk verovert de bal door een tackle van achteren. Korsbæk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bajur de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 4:0

15e minuut.
Bajur passt de bal met de wreef. Pêra is nu in balbezit. Clarkson verovert de bal door een tackle van achteren. Clarkson haalt uit met een fantastische trap. Mariano Marques werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 5:0

19e minuut.
das Chagas probeert naar een medespeler te passen. Garber speelt de bal door. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson draait met de bal, schiet en ... Badra Neto probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korsbæk neemt de hoekschop. Bajur springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Goleiro kopt de bal weg. Enciso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garber is nu in balbezit. Garber geeft de bal voor. Bajur maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Korsbæk heeft problemen om de bal te vangen. Korsbæk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt das Chagas de bal. Bajur rent richting de bal. Bajur geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 6:0

27e minuut.
Goleiro geeft een hoge lob. Inworp. Korsbæk met de inworp. Incendiário rent richting de bal. Incendiário geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Badra Neto de bal onder controle te krijgen. Mariano Marques probeert naar een medespeler te passen. Enciso met een sublieme pass. Klungelig pakt Bajur de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Mariano Marques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Rey geeft een lange en hoge pass. das Chagas verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Garber met een snelle inworp. Bajur geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mariano Marques werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Clarkson rent richting de bal. Clarkson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 7:0

34e minuut.
Klungelig pakt Xavier de Oliveira de bal. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur is nu in balbezit. Bajur schiet op doel. Na een snelle pass probeert Goleiro de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Cuiabá met de inworp. Garber bereikt de bal nog maar net als eerste. Garber geeft een lange en hoge pass. Mariano Marques maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 8:0

36e minuut.
Garber geeft de bal voor. Clarkson rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fontes ... Strafschop! Clarkson raakt geblesseerd tijdens het duel. Clarkson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 9:0

38e minuut.
Korsbæk kopt de bal weg. Bajur heeft problemen om de bal te vangen. Korsbæk rent richting de bal. Korsbæk passt de bal zonder na te denken. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Clarkson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 10:0

44e minuut.
Fontes is nu in balbezit. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso speelt de bal door. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mariano Marques trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuiabá met een snelle inworp. Garber heeft problemen om de bal te vangen. Garber geeft de bal voor. Mariano Marques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bajur krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 11:0

45e minuut.
Clarkson komt het veld opgelopen. Torres Martinez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.Cupím 8%, Rebijão Fc 92%.
S.E.Cupím - Rebijão Fc 11:0

47e minuut.
Garber bereikt de bal nog maar net als eerste. Garber passt de bal zonder na te denken. Bajur heeft problemen om de bal te vangen. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Korsbæk met een sublieme pass. Klungelig pakt Torres Martinez de bal. Torres Martinez passt de bal zonder na te denken. Bajur heeft problemen om de bal te vangen. Bajur haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur begaat een overtreding. Bajur krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Criţă geeft een lange en hoge pass. Cuiabá is nu in balbezit. Cuiabá passt de bal in één keer door. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mariano Marques trapt de bal weg. Garber geeft een hoge lob. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez onderschept slim de pass. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mariano Marques met een harde bal richting middenveld. Inworp. Incendiário met een snelle inworp. Garber geeft de bal voor. Mariano Marques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Riceputi kopt de bal weg. Korsbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsbæk passt de bal met de wreef. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez schiet op doel. Mariano Marques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Pêra geeft een lange en hoge pass. Coruja geeft een lange en hoge pass. Torres Martinez kopt de bal weg. Garber geeft de bal voor. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 12:0

57e minuut.
Riceputi kopt de bal weg. Enciso rent richting de bal. Enciso passt de bal met de wreef. Bajur rent richting de bal. Bajur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Fontes onderschept slim de pass. Fontes geeft de bal voor. Inworp. Clarkson met een snelle inworp. Korsbæk geeft een hoge lob. Mariano Marques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Pêra met een snelle inworp. Korsbæk speelt de bal door. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez schiet op doel. Mariano Marques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Doeltrap. Goleiro met een harde bal richting middenveld. Korsbæk kopt de bal weg. Garber speelt de bal door. Bajur is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pêra onderschept slim de pass. Korsbæk verovert de bal door een tackle van achteren. Korsbæk met een sublieme pass. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 13:0

69e minuut.
Badra Neto rent richting de bal. Torres Martinez onderschept slim de pass. Korsbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuiabá is nu in balbezit. Bajur rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 14:0

72e minuut.
das Chagas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xavier de Oliveira controleert de bal met de borst. Enciso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Korsbæk de bal. Korsbæk geeft de bal voor. Mariano Marques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pêra rent richting de bal. Torres Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap. Badra Neto probeert de bal aan de voet te houden. Cuiabá krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 15:0

78e minuut.
Incendiário geeft de bal voor. Bajur rent richting de bal. Bajur heeft problemen om de bal te vangen. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 16:0

82e minuut.
Garber passt de bal in één keer door. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra Neto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torres Martinez raakt geblesseerd tijdens het duel. Korsbæk wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 17:0

85e minuut.
Mariano Marques probeert naar een medespeler te passen. Coruja kopt de bal weg. Bajur heeft problemen om de bal te vangen. Cuiabá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuiabá draait met de bal, schiet en ... Mariano Marques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 18:0

90e minuut.
Criţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Criţă geeft een hoge lob. Cuiabá kopt de bal weg. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Rebijão Fc 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.Cupím 10%, Rebijão Fc 90%.
S.E.Cupím - Rebijão Fc 19:0