Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avaí Chapecoense Arretado
arthur Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 18.7
goed Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Wolfram bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolfram passt de bal zonder na te denken. Californiano heeft problemen om de bal te vangen. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete draait met de bal, schiet en ... Brandon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Cametá rent richting de bal. Bonafé rent richting de bal. Cametá begaat een overtreding. Cametá krijgt een gele kaart. Bonafé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mendes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amato kopt de bal weg. Kenský bokst de bal weg. Zborowski kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenský geeft de bal voor. Negrete kopt de bal weg. Mendes rent richting de bal. Mendes geeft een hoge lob. Kenský bokst de bal weg. Peladeiro rent richting de bal. Concórdio verovert de bal door een tackle van achteren. Concórdio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Negrete kopt de bal weg. Mendes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dabčević rent richting de bal. Prevost rent richting de bal. Prevost schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dabčević rent richting de bal. Dabčević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Poullain verovert de bal door een tackle van achteren. Poullain geeft de bal voor. Dabčević is nu in balbezit. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Freitas onderschept slim de pass. Freitas met een sublieme pass. Cametá is nu in balbezit. Cametá met een sublieme pass. Poullain geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brandon bokst de bal weg.

36e minuut.
Poullain is nu in balbezit. Poullain passt de bal zonder na te denken. Negrete met een sublieme pass. Dabčević is nu in balbezit. Dabčević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avaí Chapecoense - Arretado 1:0

42e minuut.
Freitas kan de bal niet met de borst controleren. Prevost is nu in balbezit. Prevost passt de bal in één keer door. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avaí Chapecoense 36%, Arretado 64%.
Avaí Chapecoense - Arretado 1:0

47e minuut.
Negrete rent richting de bal. Praxedes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Negrete raakt geblesseerd tijdens het duel. Freitas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wolfram is nu in balbezit. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Negrete is nu in balbezit. Negrete schiet op doel. Brandon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Brandon met een sublieme pass. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevost is nu in balbezit. Dabčević rent richting de bal. Dabčević draait met de bal, schiet en ... Brandon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Brandon trapt de bal weg. Bonafé kopt de bal weg. Zborowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Concórdio bereikt de bal nog maar net als eerste. Concórdio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cametá heeft problemen om de bal te vangen. Concórdio is nu in balbezit. Amato is nu in balbezit. Concórdio verovert de bal door een tackle van achteren. Concórdio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Neto is nu in balbezit. Dabčević onderschept slim de pass. Dabčević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brandon met een harde bal richting middenveld. Cametá kopt de bal weg. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cearense is nu in balbezit. Cearense geeft een hoge lob. Inworp. Poullain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prevost geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avaí Chapecoense 32%, Arretado 68%.
Avaí Chapecoense - Arretado 1:0