Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arretado Avaí Chapecoense
Normal Tactiek arthur
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 35.2
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Dabčević rent richting de bal. Dabčević geeft een lange en hoge pass. Freitas kopt de bal weg. Negrete is nu in balbezit. Negrete draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nucifora heeft problemen om de bal te vangen. Bonafé rent richting de bal. Bonafé passt de bal met de wreef. Haillander geeft een lange en hoge pass. Poullain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Silva Neto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poullain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prevost bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevost geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mendes speelt de bal door. Amato heeft problemen om de bal te vangen. Amato geeft de bal voor. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević haalt uit met een fantastische trap. Brandon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prevost bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nucifora passt de bal met de wreef. Comerlati rent richting de bal. Comerlati passt de bal zonder na te denken. Dabčević rent richting de bal. Dabčević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Praxedes is nu in balbezit. Negrete onderschept slim de pass. Negrete passt de bal met de wreef. Dabčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabčević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Peludinho verovert de bal door een tackle van achteren. Freitas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peludinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Pontes de Sá zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haillander is nu in balbezit. Haillander geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cearense rent richting de bal. Cearense geeft de bal voor. Haillander heeft problemen om de bal te vangen. Comerlati is nu in balbezit. Comerlati geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Negrete is nu in balbezit. Mendes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Negrete is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amato met een snel genomen vrije trap. Dabčević kopt de bal weg. Prevost rent richting de bal. Prevost schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arretado - Avaí Chapecoense 0:1

45e minuut.
Dabčević rent richting de bal. Prevost is nu in balbezit. Dabčević is nu in balbezit. Prevost rent richting de bal. Prevost draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arretado 71%, Avaí Chapecoense 29%.
Arretado - Avaí Chapecoense 0:1

54e minuut.
Prevost geeft een hoge lob. Praxedes geeft een lange en hoge pass. Poullain rent richting de bal. Prevost is nu in balbezit. Prevost schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Wolfram rent richting de bal. Wolfram geeft de bal voor. Silva Neto kopt de bal weg. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Silva Neto de bal. Dabčević rent richting de bal. Dabčević draait met de bal, schiet en ... Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Poullain met de inworp. Prevost controleert de bal met de borst. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevost onderschept slim de pass. Prevost geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Peludinho verovert de bal door een tackle van achteren. Peludinho probeert naar een medespeler te passen. Concórdio rent richting de bal. Concórdio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arretado 69%, Avaí Chapecoense 31%.
Arretado - Avaí Chapecoense 0:1