Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CUCABANGA flower park team
Normal Tactiek flower
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 42.8
slecht Schieten redelijk
hopeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Mâţea passt de bal zonder na te denken. Almeida met een sublieme pass. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Possato trapt de bal weg. Vergaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Polkowski de bal. Polkowski schiet op doel. Mello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mâţea onderschept slim de pass. Mâţea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mahoney de bal. Mahoney geeft de bal voor. Polkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - flower park team 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Mâţea de bal. Mâţea geeft de bal voor. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski draait met de bal, schiet en ... Mello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - flower park team 0:2

18e minuut.
Klungelig pakt Ruas de bal. Ruas geeft de bal voor. Karniszowaty geeft de bal voor. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - flower park team 0:3

23e minuut.
Mahoney geeft een hoge lob. Almeida probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Diniz Silva de bal. Polkowski rent richting de bal. Polkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Possato trapt de bal weg van het doel. Vergaro kopt de bal weg. Polkowski rent richting de bal. Polkowski haalt uit met een fantastische trap. Mello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - flower park team 0:4

27e minuut.
Karniszowaty geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Possato de bal. Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage haalt uit met een fantastische trap. Mello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - flower park team 0:5

29e minuut.
Ruas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mâţea rent richting de bal. Mâţea passt de bal met de wreef. Mahoney is nu in balbezit. Mahoney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vergaro rent richting de bal. Vergaro geeft een hoge lob. Daar is Polkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sauvage rent richting de bal. Sauvage draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sauvage is nu in balbezit. Sauvage geeft een hoge lob. Paladino controleert de bal met de borst. Polkowski is nu in balbezit. Polkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - flower park team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CUCABANGA 81%, flower park team 19%.
CUCABANGA - flower park team 0:6

46e minuut.
Ruas geeft een hoge lob. Vergaro rent richting de bal. Vergaro speelt de bal door. Polkowski rent richting de bal. Polkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mâţea met een snelle inworp. Mahoney rent richting de bal. Mahoney geeft een lange en hoge pass. Daar is Polkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Possato met een harde bal richting middenveld. Vergaro kopt de bal weg. Polkowski is nu in balbezit. Polkowski draait met de bal, schiet en ... Mello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vergaro passt de bal met de wreef. Krüger rent richting de bal. Krüger geeft een hoge lob. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Santana rent richting de bal. Mâţea verovert de bal door een tackle van achteren. Mâţea geeft de bal voor. Polkowski rent richting de bal. Polkowski schiet op doel. Mello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Karniszowaty heeft problemen om de bal te vangen. Karniszowaty geeft een lange en hoge pass. Polkowski is nu in balbezit. Polkowski draait met de bal, schiet en ... Mello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - flower park team 0:7

68e minuut.
Paladino kopt de bal weg. Sauvage probeert de bal met de borst te controleren. Ruas rent richting de bal. Sauvage verovert de bal door een tackle van achteren. Sauvage schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Sauvage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Possato speelt de bal door. Serna is nu in balbezit. Polkowski onderschept slim de pass. Polkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Serna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski passt de bal zonder na te denken. Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Mâţea de bal. Mâţea geeft de bal voor. Paladino heeft problemen om de bal te vangen. Polkowski is nu in balbezit. Polkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CUCABANGA - flower park team 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CUCABANGA 86%, flower park team 14%.
CUCABANGA - flower park team 0:8