Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E.Cupím Karlaum
Goleiro Def Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nunes Dornelles passt de bal zonder na te denken. Clarkson is nu in balbezit. Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Redondo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 1:0

3e minuut.
Gol rent richting de bal. Gol passt de bal met de wreef. Sacramento is nu in balbezit. Nunes Dornelles onderschept slim de pass. Nunes Dornelles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Amazonense bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso verovert de bal door een tackle van achteren. Enciso geeft een lange en hoge pass. Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Gol passt de bal met de wreef. Criţă is nu in balbezit. Criţă geeft een lange en hoge pass. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tornado heeft problemen om de bal te vangen. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot geeft de bal voor. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Redondo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frnka met de inworp. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dornelles werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson schiet op doel. Paal! Na een snelle pass probeert Clarkson de bal onder controle te krijgen. Clarkson geeft een hoge lob. Dornelles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dornelles met een sublieme pass. Inworp. Gillot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Amazonense zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enciso is nu in balbezit. Enciso met een sublieme pass. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Criţă geeft een lange en hoge pass. Dornelles probeert naar een medespeler te passen. Tornado controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Criţă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nunes Dornelles krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Clarkson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles passt de bal zonder na te denken. Clarkson rent richting de bal. Clarkson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Ranaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frnka verovert de bal door een tackle van achteren. Frnka geeft de bal voor. Nunes Dornelles springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 2:0

32e minuut.
Gol speelt de bal door. Tornado rent richting de bal. Nunes Dornelles verovert de bal door een tackle van achteren. Nunes Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 3:0

38e minuut.
Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson geeft een hoge lob. Frnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Enciso speelt de bal door. Frnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Frnka passt de bal zonder na te denken. Enciso rent richting de bal. Enciso geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Frnka rent richting de bal. Frnka geeft een hoge lob. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles haalt uit met een fantastische trap. Dornelles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 4:0

43e minuut.
Tornado met een sublieme pass. Klungelig pakt Gol de bal. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Enciso onderschept slim de pass. Enciso geeft de bal voor. Nunes Dornelles kopt de bal weg. Clarkson is nu in balbezit. Clarkson haalt uit met een fantastische trap. Dornelles bokst de bal weg. Nunes Dornelles kan de bal niet met de borst controleren. Nunes Dornelles haalt uit met een fantastische trap. Dornelles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.Cupím 20%, Karlaum 80%.
S.E.Cupím - Karlaum 5:0

48e minuut.
Nunes Dornelles rent richting de bal. Clarkson rent richting de bal. Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson rent richting de bal. Clarkson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Clarkson probeert naar een medespeler te passen. Gillot is nu in balbezit. Gillot geeft een hoge lob. Nunes Dornelles springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 6:0

52e minuut.
Klungelig pakt Gillot de bal. Gillot passt de bal met de wreef. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Coruja rent richting de bal. Coruja geeft de bal voor. Klungelig pakt Nunes Dornelles de bal. Clarkson rent richting de bal. Clarkson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 7:0

55e minuut.
Lorenzini komt het veld opgelopen. Incendiário komt het veld opgelopen. Incendiário komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Matias de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson onderschept slim de pass. Clarkson met een sublieme pass. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Incendiário is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gillot neemt de hoekschop. Nunes Dornelles maakt een snoekduik en kopt de bal. Dornelles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Clarkson de bal. Clarkson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 8:0

63e minuut.
Gillot geeft een hoge lob. Lippi probeert de bal aan de voet te houden. Nunes Dornelles probeert naar een medespeler te passen. Clarkson rent richting de bal. Clarkson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gonzer geeft een hoge lob. Gillot heeft problemen om de bal te vangen. Gillot geeft de bal voor. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 9:0

69e minuut.
Gillot onderschept slim de pass. Gillot geeft een hoge lob. Nunes Dornelles kan de bal niet met de borst controleren. Nunes Dornelles haalt uit met een fantastische trap. Dornelles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 10:0

71e minuut.
Klungelig pakt Tornado de bal. Enciso rent richting de bal. Enciso geeft een hoge lob. Nunes Dornelles is nu in balbezit. Nunes Dornelles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Enciso kopt de bal weg. Frnka speelt de bal door. Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 11:0

74e minuut.
Sacramento met de inworp. Frnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Frnka met een sublieme pass. Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 12:0

79e minuut.
Ranaldi is nu in balbezit. Coruja bereikt de bal nog maar net als eerste. Coruja geeft de bal voor. Nunes Dornelles heeft problemen om de bal te vangen. Nunes Dornelles haalt uit met een fantastische trap. Dornelles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes Dornelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 13:0

80e minuut.
Nunes Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranaldi is nu in balbezit. Nunes Dornelles onderschept slim de pass. Nunes Dornelles draait met de bal, schiet en ... Dornelles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 14:0

85e minuut.
Incendiário rent richting de bal. Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillot geeft een hoge lob. Nunes Dornelles rent richting de bal. Nunes Dornelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Karlaum 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.Cupím 26%, Karlaum 74%.
S.E.Cupím - Karlaum 15:0