Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alamedas LOCOMOTIVA GRENÁ
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Medeiros Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Namibiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros Silva onderschept slim de pass. Medeiros Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alamedas - LOCOMOTIVA GRENÁ 1:0

20e minuut.
Daar is Soares Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobral bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobral geeft een lange en hoge pass. Moicano rent richting de bal. Moicano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lessa Brandão trapt de bal weg van het doel. Kaye de Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaye de Brito passt de bal met de wreef. Medeiros Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pelegrino onderschept slim de pass. Pelegrino probeert naar een medespeler te passen. Namibiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Medeiros Silva haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Daar is Samarinês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares Filho is nu in balbezit. Giulite Coutinho is nu in balbezit. Cruz is nu in balbezit. Cruz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rezende bereikt de bal nog maar net als eerste. Coruja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rezende is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rezende zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Soares Filho de bal. Moicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Moicano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alamedas 58%, LOCOMOTIVA GRENÁ 42%.
alamedas - LOCOMOTIVA GRENÁ 1:0

69e minuut.
Vergilo is nu in balbezit. Vergilo passt de bal zonder na te denken. Medeiros Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alamedas - LOCOMOTIVA GRENÁ 2:0

77e minuut.
Giulite Coutinho kopt de bal weg. Inworp. Soares Filho met de inworp. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
alamedas - LOCOMOTIVA GRENÁ 3:0

80e minuut.
Prado rent richting de bal. Samarinês onderschept slim de pass. Kaye de Brito met een sublieme pass. Medeiros Silva rent richting de bal. Medeiros Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alamedas 54%, LOCOMOTIVA GRENÁ 46%.
alamedas - LOCOMOTIVA GRENÁ 3:0