Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOCOMOTIVA GRENÁ Botafogo F.R.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Sobral rent richting de bal. Inworp. Holandês met de inworp. Valeriano rent richting de bal. Valeriano passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Scotini met een sublieme pass. Daar is Moicano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holandês rent richting de bal. Moicano verovert de bal door een tackle van achteren. Moicano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Botafogo F.R. 1:0

13e minuut.
Modesto rent richting de bal. Modesto geeft de bal voor. Giulite Coutinho is nu in balbezit. Cremonese onderschept slim de pass. Cremonese schiet op doel. Gomes da Silva bokst de bal weg.

20e minuut.
Souza Oliveira met een harde bal richting middenveld. Norte-Coreano heeft problemen om de bal te vangen. Cremonese speelt de bal door. Terrível rent richting de bal. Terrível geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Scotini speelt de bal door. Fumagalli met een sublieme pass. Moicano is nu in balbezit. Moicano schiet op doel. Souza Oliveira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Botafogo F.R. 2:0

30e minuut.
Cremonese raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Medeiros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOCOMOTIVA GRENÁ 42%, Botafogo F.R. 58%.
LOCOMOTIVA GRENÁ - Botafogo F.R. 2:0

55e minuut.
Terrível raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Souza Farias komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Andino de bal. Andino geeft een hoge lob. Etiópia is nu in balbezit. Etiópia haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Botafogo F.R. 2:1

58e minuut.
Etiópia is nu in balbezit. Medeiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros draait met de bal, schiet en ... Etiópia heeft problemen om de bal te vangen. Etiópia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Giulite Coutinho rent richting de bal. Giulite Coutinho passt de bal met de wreef. Holandês met een sublieme pass. Medeiros rent richting de bal. Medeiros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Botafogo F.R. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOCOMOTIVA GRENÁ 63%, Botafogo F.R. 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOCOMOTIVA GRENÁ - Botafogo F.R. 2:2