Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 22:05
  • Competitiewedstrijd: Série D.64 [del]
  • Stadion: Campão
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11000
Pontal F.C. EC Belford Roxo
Treino-2 Tactiek 4213
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
49.9 gemiddelde waardering 46.1
solid Schieten adequate
excellent Passen adequate
good Verdedigen very good


3e minuut.
Verelst is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fanteria. Verelst is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anđušić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rotundo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pačovský is nu in balbezit. Chiuffa onderschept slim de pass. Kanyó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kanyó krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Franjinha is nu in balbezit. Spataro met een sublieme pass. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský geeft een hoge lob. Kościuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fanteria probeert naar een medespeler te passen. Kebíšek rent richting de bal. Kebíšek passt de bal met de wreef. Rotundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotundo haalt uit met een fantastische trap. Ochódzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Franjinha geeft de bal voor. Ochódzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Arifoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franjinha met een snelle inworp. Chiuffa geeft de bal voor. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rotundo is nu in balbezit. Rotundo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Arifoğlu kopt de bal weg. Daar is Chiuffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgescu maakt een afschuwelijke overtreding. Georgescu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Pootsmann rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fanteria neemt de hoekschop. Kościuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - EC Belford Roxo 1:0

31e minuut.
Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadomski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gadomski krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klungelig pakt Kebíšek de bal. Georgescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kebíšek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fornasiero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Franjinha kopt de bal weg. Spataro heeft problemen om de bal te vangen. Kebíšek rent richting de bal. Kebíšek schiet op doel. Ochódzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pontal F.C. - EC Belford Roxo 1:1

42e minuut.
Fanteria probeert naar een medespeler te passen. Verelst is nu in balbezit. Pootsmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pootsmann naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontal F.C. 49%, EC Belford Roxo 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pontal F.C. - EC Belford Roxo 1:1

46e minuut.
Fanteria met een snelle inworp. Georgescu heeft problemen om de bal te vangen. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Fanteria is nu in balbezit. Kebíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Kebíšek passt de bal zonder na te denken. Rotundo heeft problemen om de bal te vangen. Rotundo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Gadomski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pačovský met een snelle inworp. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Verelst geeft de bal voor. Franjinha kopt de bal weg. Kebíšek is nu in balbezit. Kebíšek haalt uit met een fantastische trap. Ochódzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - EC Belford Roxo 1:2

71e minuut.
Uytterhaegen kopt de bal weg. Pačovský rent richting de bal. Pačovský geeft een lange en hoge pass. Kościuk probeert de bal met de borst te controleren. Kościuk haalt uit met een fantastische trap. Botezatu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kanyó rent richting de bal. Kanyó speelt de bal door. Pačovský probeert naar een medespeler te passen. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu haalt uit met een fantastische trap. Botezatu bokst de bal weg.

82e minuut.
Pačovský speelt de bal door. Georgescu rent richting de bal. Georgescu speelt de bal door. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... Botezatu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Kebíšek kopt de bal weg. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić geeft een hoge lob. Rotundo rent richting de bal. Rotundo haalt uit met een fantastische trap. Ochódzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Franjinha verovert de bal door een tackle van achteren. Franjinha speelt de bal door. Kebíšek met een sublieme pass. Rotundo rent richting de bal. Rotundo schiet op doel. Ochódzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontal F.C. 42%, EC Belford Roxo 58%.
Pontal F.C. - EC Belford Roxo 1:2