Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 22:06
  • Competitiewedstrijd: Série D.64 [del]
  • Stadion: Campão
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4952
Pontal F.C. LOCOMOTIVA GRENÁ
Treino-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 18.6
solid Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Banciu met een sublieme pass. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kościuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Gomes da Silva met een harde bal richting middenveld. Kanyó rent richting de bal. Kanyó passt de bal in één keer door. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kanyó met de inworp. Klungelig pakt Nonninger de bal. Nonninger geeft een lange en hoge pass. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giulite Coutinho rent richting de bal. Giulite Coutinho passt de bal zonder na te denken. Lessa Brandão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - LOCOMOTIVA GRENÁ 1:0

10e minuut.
Gomes da Silva trapt de bal weg van het doel. Kanyó rent richting de bal. Kanyó speelt de bal door. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Georgescu passt de bal zonder na te denken. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen is nu in balbezit. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - LOCOMOTIVA GRENÁ 2:0

14e minuut.
Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu geeft een lange en hoge pass. Aldovrando rent richting de bal. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Georgescu kopt de bal weg. Aldovrando rent richting de bal. Kościuk rent richting de bal. Daar is Uytterhaegen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk draait met de bal, schiet en ... Gomes da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - LOCOMOTIVA GRENÁ 3:0

25e minuut.
Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giulite Coutinho. Uytterhaegen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Georgescu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Kościuk rent richting de bal. Kościuk draait met de bal, schiet en ... Gomes da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kanyó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanyó passt de bal zonder na te denken. Georgescu speelt de bal door. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Spataro geeft een hoge lob. Kościuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Aldovrando de bal. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk draait met de bal, schiet en ... Gomes da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - LOCOMOTIVA GRENÁ 4:0

41e minuut.
Aldovrando onderschept slim de pass. Aldovrando speelt de bal door. Daar is Kościuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościuk haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - LOCOMOTIVA GRENÁ 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontal F.C. 16%, LOCOMOTIVA GRENÁ 84%.
Pontal F.C. - LOCOMOTIVA GRENÁ 5:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Sobral de bal onder controle te krijgen. Kanyó is nu in balbezit. Kanyó passt de bal zonder na te denken. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - LOCOMOTIVA GRENÁ 6:0

50e minuut.
Nonninger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georgescu is nu in balbezit. Blefador schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Blefador is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Georgescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nonninger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uytterhaegen springt en kopt de bal. Gomes da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - LOCOMOTIVA GRENÁ 7:0

56e minuut.
Georgescu is nu in balbezit. Georgescu passt de bal met de wreef. Aldovrando rent richting de bal. Aldovrando schiet op doel. Gomes da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Spataro geeft een hoge lob. Aldovrando rent richting de bal. Samarinês bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando is nu in balbezit. Aldovrando schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Giulite Coutinho met een sublieme pass. Banciu is nu in balbezit. Banciu passt de bal zonder na te denken. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Nonninger geeft een lange en hoge pass. Aldovrando is nu in balbezit. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lessa Brandão de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - LOCOMOTIVA GRENÁ 8:0

72e minuut.
Giulite Coutinho is nu in balbezit. Georgescu onderschept slim de pass. Georgescu passt de bal in één keer door. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vergilo rent richting de bal. Vergilo met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanyó met de inworp. Nonninger geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Nonninger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georgescu speelt de bal door. Aldovrando is nu in balbezit. Aldovrando haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessa Brandão rent richting de bal. Kościuk verovert de bal door een tackle van achteren. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontal F.C. 11%, LOCOMOTIVA GRENÁ 89%.
Pontal F.C. - LOCOMOTIVA GRENÁ 8:0