Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOCOMOTIVA GRENÁ Pontal F.C.
Normal Tactiek Treino-2
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 43.8
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Sejud passt de bal zonder na te denken. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk draait met de bal, schiet en ... Gomes da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:1

8e minuut.
Blefador speelt de bal door. Nonninger is nu in balbezit. Nonninger probeert naar een medespeler te passen. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nonninger is nu in balbezit. Nonninger passt de bal in één keer door. Kościuk rent richting de bal. Kościuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Vergilo de bal. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:2

15e minuut.
Nonninger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonninger met een sublieme pass. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:3

15e minuut.
Vergilo onderschept slim de pass. Vergilo met een sublieme pass. Namibiano probeert naar een medespeler te passen. Aldovrando is nu in balbezit. Aldovrando schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Samarinês is nu in balbezit. Sejud is nu in balbezit. Aldovrando probeert naar een medespeler te passen. Kościuk rent richting de bal. Kościuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uytterhaegen rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nonninger passt de bal zonder na te denken. Myllypelto rent richting de bal. Myllypelto geeft de bal voor. Aldovrando is nu in balbezit. Aldovrando haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kościuk springt en kopt de bal. Gomes da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:4

20e minuut.
Vergilo is nu in balbezit. Nonninger verovert de bal door een tackle van achteren. Nonninger passt de bal in één keer door. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Giulite Coutinho rent richting de bal. Nonninger verovert de bal door een tackle van achteren. Nonninger met een sublieme pass. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Sejud met de inworp. Nonninger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonninger passt de bal met de wreef. Aldovrando rent richting de bal. Aldovrando haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lessa Brandão heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sejud kopt de bal weg. Aldovrando is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lessa Brandão ... Strafschop! Aldovrando is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kościuk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Myllypelto met de inworp. Nonninger rent richting de bal. Nonninger passt de bal in één keer door. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Myllypelto is nu in balbezit. Myllypelto passt de bal in één keer door. Blefador probeert de bal aan de voet te houden. Kościuk rent richting de bal. Kościuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Namibiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Namibiano geeft een lange en hoge pass. Giulite Coutinho is nu in balbezit. Nonninger onderschept slim de pass. Nonninger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gomes da Silva trapt de bal weg van het doel. Myllypelto bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllypelto geeft een hoge lob. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nonninger passt de bal in één keer door. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk schiet op doel. Namibiano probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:5

39e minuut.
Kościuk heeft problemen om de bal te vangen. Aldovrando rent richting de bal. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk draait met de bal, schiet en ... Gomes da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:6

42e minuut.
Nonninger passt de bal in één keer door. Daar is Kościuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vergilo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nazário komt het veld opgelopen. Sobral raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Norte-Coreano komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lessa Brandão trapt de bal weg. Sejud kopt de bal weg. Kościuk rent richting de bal. Kościuk schiet op doel. Gomes da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Silva bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOCOMOTIVA GRENÁ 81%, Pontal F.C. 19%.
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:7

47e minuut.
Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... Gomes da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:8

48e minuut.
Kościuk is nu in balbezit. Nonninger is nu in balbezit. Nonninger met een sublieme pass. Uytterhaegen heeft problemen om de bal te vangen. Uytterhaegen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:9

53e minuut.
Myllypelto is nu in balbezit. Myllypelto passt de bal in één keer door. Uytterhaegen is nu in balbezit. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:10

57e minuut.
Nazário is nu in balbezit. Nonninger verovert de bal door een tackle van achteren. Nonninger passt de bal in één keer door. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Samarinês bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarinês geeft een lange en hoge pass. Corrao geeft een hoge lob. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando draait met de bal, schiet en ... Gomes da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sejud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lessa Brandão de bal. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Blefador geeft een lange en hoge pass. Inworp. Myllypelto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:11

66e minuut.
Nonninger probeert de bal met de borst te controleren. Nonninger geeft een hoge lob. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando draait met de bal, schiet en ... Gomes da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:12

72e minuut.
Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazário rent richting de bal. Kościuk onderschept slim de pass. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:13

75e minuut.
Arifoğlu met een sublieme pass. Nazário is nu in balbezit. Nonninger verovert de bal door een tackle van achteren. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lessa Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessa Brandão geeft de bal voor. Myllypelto kopt de bal weg. Kościuk heeft problemen om de bal te vangen. Kościuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Banciu kopt de bal weg. Aldovrando rent richting de bal. Aldovrando passt de bal in één keer door. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:14

80e minuut.
Sejud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud passt de bal met de wreef. Nonninger speelt de bal door. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kościuk is nu in balbezit. Lessa Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk onderschept slim de pass. Kościuk schiet op doel. Gomes da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:15

84e minuut.
Nazário is nu in balbezit. Nazário passt de bal zonder na te denken. Corrao speelt de bal door. Aldovrando rent richting de bal. Aldovrando haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:16

87e minuut.
Nonninger passt de bal met de wreef. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando passt de bal in één keer door. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOCOMOTIVA GRENÁ 80%, Pontal F.C. 20%.
LOCOMOTIVA GRENÁ - Pontal F.C. 0:17