Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botafogo F.R. Avengers United FC
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 34.8
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Aguiar onderschept slim de pass. Daar is Barosanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barosanu passt de bal zonder na te denken. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Salopää geeft de bal voor. Rivero rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piegzik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rivero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo F.R. - Avengers United FC 0:1

17e minuut.
Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Andino de bal. Piegzik is nu in balbezit. Piegzik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Piegzik is nu in balbezit. Piegzik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Krsmanović onderschept slim de pass. Krsmanović speelt de bal door. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero schiet op doel. Paulada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piegzik neemt de hoekschop. Rivero maakt een snoekduik en kopt de bal. de Souza Farias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Andino rent richting de bal. Barosanu onderschept slim de pass. Barosanu speelt de bal door. Rivero kan de bal niet met de borst controleren. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Terrível geeft de bal voor. Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Aguiar geeft de bal voor. Krsmanović geeft een lange en hoge pass. Rivero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Holandês geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piegzik met een snelle inworp. Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fumagalli geeft een lange en hoge pass. Etiópia controleert de bal met de borst. Zawisza is nu in balbezit. Etiópia verovert de bal door een tackle van achteren. Etiópia haalt uit met een fantastische trap. Alemão bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Terrível geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alemão bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo F.R. 80%, Avengers United FC 20%.
Botafogo F.R. - Avengers United FC 0:1

47e minuut.
do Rancho Fundo is nu in balbezit. de Souza Farias is nu in balbezit. de Souza Farias geeft een lange en hoge pass. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
do Rancho Fundo is nu in balbezit. do Rancho Fundo met een sublieme pass. Klungelig pakt Modesto de bal. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Barosanu met een sublieme pass. do Rancho Fundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo F.R. - Avengers United FC 0:2

60e minuut.
Aguiar is nu in balbezit. Aguiar geeft de bal voor. Piegzik kopt de bal weg. Gierejkiewicz geeft een lange en hoge pass. Piegzik kopt de bal weg. de Souza Farias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Modesto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piegzik met de inworp. Barosanu is nu in balbezit. Barosanu haalt uit met een fantastische trap. de Souza Farias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Barosanu passt de bal met de wreef. Rivero rent richting de bal. Rivero passt de bal zonder na te denken. Piegzik is nu in balbezit. Piegzik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cordeiro controleert de bal met de borst. Etiópia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Etiópia onderschept slim de pass. Etiópia draait met de bal, schiet en ... Paal! Alemão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Andino is nu in balbezit. Barosanu verovert de bal door een tackle van achteren. Barosanu passt de bal in één keer door. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo F.R. 84%, Avengers United FC 16%.
Botafogo F.R. - Avengers United FC 0:2