Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 22:06
  • Competitiewedstrijd: Série D.64 [del]
  • Stadion: Campão
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11000
Pontal F.C. MARLON PIRES BERNARDO
Treino-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 16.4
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Patilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kościuk passt de bal in één keer door. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Gordo Orlistate probeert de bal met de borst te controleren. Nonninger rent richting de bal. Nonninger probeert naar een medespeler te passen. Drapała rent richting de bal. Drapała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Spataro probeert naar een medespeler te passen. Nonninger is nu in balbezit. Nonninger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kościuk de bal. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Nonninger de bal. Nonninger passt de bal met de wreef. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Lessa Brandão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - MARLON PIRES BERNARDO 1:0

17e minuut.
Fanteria onderschept slim de pass. Fanteria geeft de bal voor. Macarato kopt de bal weg. Kościuk rent richting de bal. Kościuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - MARLON PIRES BERNARDO 2:0

19e minuut.
Corrao is nu in balbezit. Corrao geeft een lange en hoge pass. Drapała rent richting de bal. Drapała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - MARLON PIRES BERNARDO 3:0

23e minuut.
Doeltrap. Lessa Brandão met een harde bal richting middenveld. Fanteria kopt de bal weg. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu geeft een lange en hoge pass. Chutador kan de bal niet met de borst controleren. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sejud geeft een lange en hoge pass. Fanteria rent richting de bal. Fanteria speelt de bal door. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Gordo Orlistate rent richting de bal. Kościuk verovert de bal door een tackle van achteren. Drapała rent richting de bal. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fanteria rent richting de bal. Fanteria met een sublieme pass. Banciu geeft de bal voor. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fanteria raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niedermann komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Drapała rent richting de bal. Drapała passt de bal in één keer door. Uytterhaegen rent richting de bal. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontal F.C. 19%, MARLON PIRES BERNARDO 81%.
Pontal F.C. - MARLON PIRES BERNARDO 3:0

48e minuut.
Gordo Orlistate rent richting de bal. Nonninger onderschept slim de pass. Nonninger speelt de bal door. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - MARLON PIRES BERNARDO 4:0

63e minuut.
Kościuk rent richting de bal. Kościuk passt de bal zonder na te denken. Butanês onderschept slim de pass. Drapała heeft problemen om de bal te vangen. Drapała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel. Lessa Brandão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - MARLON PIRES BERNARDO 5:0

64e minuut.
Niedermann rent richting de bal. Niedermann geeft de bal voor. Butanês probeert de bal aan de voet te houden. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk haalt uit met een fantastische trap. Lessa Brandão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontal F.C. - MARLON PIRES BERNARDO 6:0

66e minuut.
Nonninger verovert de bal door een tackle van achteren. Nonninger geeft de bal voor. Chutador kopt de bal weg. Daar is Kościuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonninger onderschept slim de pass. Nonninger probeert naar een medespeler te passen. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Banciu probeert de bal met de borst te controleren. Nonninger is nu in balbezit. Nonninger passt de bal zonder na te denken. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen speelt de bal door. Daar is Drapała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drapała schiet op doel. Neozelandês probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Nonninger kopt de bal weg. Drapała is nu in balbezit. Prado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drapała raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drapała kan niet meer verder spelen. Myllypelto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontal F.C. 23%, MARLON PIRES BERNARDO 77%.
Pontal F.C. - MARLON PIRES BERNARDO 6:0