Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gizi FC ssv schalke04
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 16.2
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Irmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dachauer begaat een overtreding. Irmak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irmak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dobermann geeft de bal voor. Güldenhaupt rent richting de bal. Güldenhaupt draait met de bal, schiet en ... Behringer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Enzmann is nu in balbezit. Enzmann probeert naar een medespeler te passen. Franz rent richting de bal. Franz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nazari rent richting de bal. Game verovert de bal door een tackle van achteren. Game passt de bal zonder na te denken. Franz is nu in balbezit. Franz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gizi FC - ssv schalke04 0:1

22e minuut.
Dobermann trapt de bal weg. Güldenhaupt rent richting de bal. Güldenhaupt geeft de bal voor. Derwall is nu in balbezit. Derwall geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Game probeert naar een medespeler te passen. Maidel rent richting de bal. Neikes begaat een overtreding. Neikes krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Irmak geeft een hoge lob. Franz is nu in balbezit. Nazari onderschept slim de pass. Enzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Enzmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gizi FC - ssv schalke04 0:2

28e minuut.
Vogt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franz. Vogt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vogt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haringer kopt de bal weg. Derwall geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Nazari rent richting de bal. Nazari speelt de bal door. Josko heeft problemen om de bal te vangen. Güldenhaupt bereikt de bal nog maar net als eerste. Güldenhaupt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gizi FC 37%, ssv schalke04 63%.
Gizi FC - ssv schalke04 0:2

63e minuut.
Game heeft problemen om de bal te vangen. Nazari is nu in balbezit. Game tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nazari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vogt met een snel genomen vrije trap. Behringer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

79e minuut.
Lichtenegger is nu in balbezit. Lichtenegger geeft een hoge lob. Maidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Franz verovert de bal door een tackle van achteren. Franz schiet op doel. Wrede kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gizi FC 60%, ssv schalke04 40%.
Gizi FC - ssv schalke04 0:2