Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC Berlin SS Meisenmann 88
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 13.7
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Papajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfundt rent richting de bal. Papajewski begaat een overtreding. Papajewski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pilkmann passt de bal in één keer door. Sonne geeft de bal voor. Klungelig pakt Oberhofer de bal. Pilkmann rent richting de bal. Pilkmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Engling geeft de bal voor. Striewe geeft een lange en hoge pass. Paluch rent richting de bal. Paluch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jessien bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilkmann rent richting de bal. Jessien bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilkmann onderschept slim de pass. Pilkmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mähler speelt de bal door. Daar is Garthoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bindewald rent richting de bal. Bindewald draait met de bal, schiet en ... Bähren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Berlin - SS Meisenmann 88 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Berlin 40%, SS Meisenmann 88 60%.
BSC Berlin - SS Meisenmann 88 0:1

65e minuut.
Pfundt geeft de bal voor. Inworp. Papajewski met de inworp. Oberhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhofer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Striewe is nu in balbezit. Striewe probeert naar een medespeler te passen. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch onderschept slim de pass. Paluch haalt uit met een fantastische trap. Napp bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Berlin 49%, SS Meisenmann 88 51%.
BSC Berlin - SS Meisenmann 88 0:1