Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polter 1.FC Zürbach
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Tardivo met de inworp. Daar is Matthäus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szillo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Zollbrecht met een sublieme pass. Daar is Dörfel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tauchert is nu in balbezit. Tauchert haalt uit met een fantastische trap. Kawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polter - 1.FC Zürbach 0:1

18e minuut.
Wentorf geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maucksch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niemann rent richting de bal. Niemann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Feiereis heeft problemen om de bal te vangen. Feiereis speelt de bal door. Kaburek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaburek passt de bal in één keer door. Tauchert rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polter 55%, 1.FC Zürbach 45%.
Polter - 1.FC Zürbach 0:1

63e minuut.
Zärban verovert de bal door een tackle van achteren. Zärban passt de bal met de wreef. Niemann met een sublieme pass. Technok is nu in balbezit. Technok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Dörfel geeft de bal voor. Maucksch heeft problemen om de bal te vangen. Zollbrecht probeert naar een medespeler te passen. Technok rent richting de bal. Technok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polter 52%, 1.FC Zürbach 48%.
Polter - 1.FC Zürbach 0:1