Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
antos Horneburg MoonDogs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Galetzka verovert de bal door een tackle van achteren. Stöckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engländer rent richting de bal. Stöckel onderschept slim de pass. Stöckel draait met de bal, schiet en ... Mösler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Engländer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stöckel rent richting de bal. Met opzet legt Engländer zijn tegenspeler op de grond. Engländer krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gumtz passt de bal zonder na te denken. Bollmann rent richting de bal. Met opzet legt Backensfeld zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Backensfeld naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Gumtz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Märzendorfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weiß is nu in balbezit. Weiß schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Männel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weissig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stöckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöckel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: antos 46%, Horneburg MoonDogs 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
antos - Horneburg MoonDogs 0:0

53e minuut.
Ehrlich is nu in balbezit. Achtelik onderschept slim de pass. Stöckel probeert naar een medespeler te passen. Galetzka is nu in balbezit. Galetzka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Landeck geeft een hoge lob. Inworp. Märzendorfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weiß is nu in balbezit. Weiß schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Stöckel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engländer bereikt de bal nog maar net als eerste. Engländer geeft de bal voor. Bollmann kopt de bal weg. Daar is Weiß, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

78e minuut.
Weissig met een snelle inworp. Achtelik rent richting de bal. Achtelik speelt de bal door. Weiß rent richting de bal. Weiß haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ehrlich passt de bal zonder na te denken. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Achtelik zijn tegenspeler op de grond. Achtelik krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Märzendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Märzendorfer geeft de bal voor. Weissig rent richting de bal. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: antos 56%, Horneburg MoonDogs 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
antos - Horneburg MoonDogs 0:0