Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc blau weiss FC Bayern Munchen 2
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


40e minuut.
Naporra kopt de bal weg. Janicki heeft problemen om de bal te vangen. Janicki geeft een lange en hoge pass. Beuckert is nu in balbezit. Beuckert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc blau weiss 54%, FC Bayern Munchen 2 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc blau weiss - FC Bayern Munchen 2 0:0

53e minuut.
Naporra passt de bal met de wreef. Märzke heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beuckert. Beuckert krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Janicki probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Joormann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Telge de bal. Telge geeft een lange en hoge pass. Pingel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haacke is nu in balbezit. Haacke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc blau weiss - FC Bayern Munchen 2 1:0

61e minuut.
Nebe speelt de bal door. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki geeft de bal voor. Joormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Joormann geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Haacke rent richting de bal. Janicki verovert de bal door een tackle van achteren. Janicki met een sublieme pass. Beuckert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuckert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenhagen passt de bal in één keer door. Doppler probeert de bal aan de voet te houden. Haacke bereikt de bal nog maar net als eerste. Haacke draait met de bal, schiet en ... Pingel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebe verovert de bal door een tackle van achteren. Nebe speelt de bal door. Klungelig pakt Naporra de bal. Naporra passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Joormann is nu in balbezit. Janicki is nu in balbezit. Janicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beuckert de bal. Beuckert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tenhagen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wulff komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc blau weiss 62%, FC Bayern Munchen 2 38%.
fc blau weiss - FC Bayern Munchen 2 1:0