Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asanisimasa fc blau weiss
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Piwek rent richting de bal. Telge verovert de bal door een tackle van achteren. Telge passt de bal in één keer door. Nebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebe met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kämmer rent richting de bal. Jasinski onderschept slim de pass. Jasinski met een sublieme pass. Nebe is nu in balbezit. Nebe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Piwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebe verovert de bal door een tackle van achteren. Nebe passt de bal in één keer door. Haacke is nu in balbezit. Haacke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kämmer verovert de bal door een tackle van achteren. Pirzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirzer met een sublieme pass. Haacke rent richting de bal. Haacke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rucker trapt de bal weg van het doel. Jobski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalberlah de bal. Bertram rent richting de bal. Bertram draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Nebe passt de bal met de wreef. Pirzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirzer speelt de bal door. Haacke rent richting de bal. Haacke draait met de bal, schiet en ... Inneberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asanisimasa 64%, fc blau weiss 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asanisimasa - fc blau weiss 0:0

59e minuut.
Jobski verovert de bal door een tackle van achteren. Jobski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nebe geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jobski geeft een lange en hoge pass. Bertram kopt de bal weg. Posipal rent richting de bal. Bertram rent richting de bal. Bertram draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Nebe met een sublieme pass. Jasinski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kämmer. Kämmer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asanisimasa 44%, fc blau weiss 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asanisimasa - fc blau weiss 0:0