Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV LAUFEN 1927 ev. Jeraldsimpson
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mild met een snelle inworp. Beerenberg is nu in balbezit. Beerenberg probeert naar een medespeler te passen. Gläser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gläser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Pianka geeft de bal voor. Habib speelt de bal door. Gläser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gläser draait met de bal, schiet en ... Corell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV LAUFEN 1927 ev. - Jeraldsimpson 0:1

8e minuut.
Pianka speelt de bal door. Breynk is nu in balbezit. Breynk passt de bal zonder na te denken. Gäbelein rent richting de bal. Gäbelein draait met de bal, schiet en ... Kader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV LAUFEN 1927 ev. - Jeraldsimpson 1:1

12e minuut.
Wuebker kopt de bal weg. Gläser bereikt de bal nog maar net als eerste. Packroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gläser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gläser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Beerenberg rent richting de bal. Rehmer is nu in balbezit. Beerenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Beerenberg geeft een hoge lob. Packroff maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV LAUFEN 1927 ev. - Jeraldsimpson 1:2

29e minuut.
Beerenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Breynk onderschept slim de pass. Breynk passt de bal in één keer door. Daar is Gäbelein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gäbelein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kader trapt de bal weg. Rehmer kopt de bal weg. Riemann is nu in balbezit. Gäbelein is nu in balbezit. Gäbelein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biedebach kopt de bal weg. Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Breynk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Breynk krijgt een gele kaart. Habib is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Habib met een snel genomen vrije trap. Packroff rent richting de bal. Packroff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV LAUFEN 1927 ev. 63%, Jeraldsimpson 37%.
SV LAUFEN 1927 ev. - Jeraldsimpson 1:2

51e minuut.
Beerenberg is nu in balbezit. Rehmer rent richting de bal. Beerenberg begaat een overtreding. Beerenberg krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Beerenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Beerenberg geeft een hoge lob. Packroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gläser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gläser haalt uit met een fantastische trap. Corell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Brandmeier geeft de bal voor. Mild kopt de bal weg. Gläser rent richting de bal. Packroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Packroff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuebker verovert de bal door een tackle van achteren. Wuebker geeft een hoge lob. Habib rent richting de bal. Habib passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV LAUFEN 1927 ev. 62%, Jeraldsimpson 38%.
SV LAUFEN 1927 ev. - Jeraldsimpson 1:2