Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeraldsimpson SV LAUFEN 1927 ev.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Sattelmaier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Felgenhauer komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Beerenberg heeft problemen om de bal te vangen. Felgenhauer verovert de bal door een tackle van achteren. Felgenhauer probeert naar een medespeler te passen. Breynk rent richting de bal. Breynk schiet op doel. Fabek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Breynk passt de bal met de wreef. Gäbelein is nu in balbezit. Gardenier probeert naar een medespeler te passen. Breynk is nu in balbezit. Breynk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chemnitz trapt de bal weg. Gläser is nu in balbezit. Gläser passt de bal in één keer door. Packroff is nu in balbezit. Packroff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeraldsimpson - SV LAUFEN 1927 ev. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeraldsimpson 57%, SV LAUFEN 1927 ev. 43%.
Jeraldsimpson - SV LAUFEN 1927 ev. 1:0

53e minuut.
Beerenberg passt de bal zonder na te denken. Riemann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Felgenhauer. Felgenhauer krijgt een gele kaart. Riemann raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Riemann kan niet meer verder spelen. Neelsen komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gläser kopt de bal weg. Schmitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitz geeft een lange en hoge pass. Gardenier kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chemnitz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Beerenberg geeft een hoge lob. Fedeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedeler met een sublieme pass. Gläser heeft problemen om de bal te vangen. Gläser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Beerenberg passt de bal zonder na te denken. Gläser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gläser speelt de bal door. Packroff is nu in balbezit. Packroff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeraldsimpson 54%, SV LAUFEN 1927 ev. 46%.
Jeraldsimpson - SV LAUFEN 1927 ev. 1:0