Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bitte Schlafen FC tsv bad abach
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Inworp. Jechow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Datsch probeert naar een medespeler te passen. Kromrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kromrei haalt uit met een fantastische trap. Bosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Czeszek met een sublieme pass. Christensen heeft problemen om de bal te vangen. Herédi is nu in balbezit. Kromrei verovert de bal door een tackle van achteren. Kromrei draait met de bal, schiet en ... Bosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Tuláček onderschept slim de pass. Tuláček probeert naar een medespeler te passen. Boenisch is nu in balbezit. van de Linden onderschept slim de pass. van de Linden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gars de bal. van de Linden is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Patriarca met de inworp. Tuláček rent richting de bal. Tuláček geeft een lange en hoge pass. van de Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Linden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Kepler is nu in balbezit. Kepler passt de bal met de wreef. Christensen is nu in balbezit. Kromrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kromrei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Patriarca onderschept slim de pass. Patriarca geeft een lange en hoge pass. Boenisch onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Douša geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Christensen is nu in balbezit. Tuláček verovert de bal door een tackle van achteren. Tuláček met een sublieme pass. van de Linden rent richting de bal. van de Linden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bitte Schlafen FC 41%, tsv bad abach 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bitte Schlafen FC - tsv bad abach 0:0

50e minuut.
Criţă met de inworp. Patriarca rent richting de bal. Patriarca geeft de bal voor. Herédi is nu in balbezit. Herédi geeft een lange en hoge pass. Pinky bokst de bal weg.

77e minuut.
Criţă kopt de bal weg. Datsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olivera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bitte Schlafen FC 38%, tsv bad abach 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bitte Schlafen FC - tsv bad abach 0:0