Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Schmierlappe Borussia Brand 08
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Herget bereikt de bal nog maar net als eerste. Preckwinckel verovert de bal door een tackle van achteren. Preckwinckel geeft een hoge lob. Jark rent richting de bal. Jark schiet op doel. Lüddemann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Schmierlappe - Borussia Brand 08 0:1

9e minuut.
Kientz is nu in balbezit. Bernecker verovert de bal door een tackle van achteren. Bernecker passt de bal met de wreef. Wessels rent richting de bal. Wessels haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kientz met een sublieme pass. Klungelig pakt Schüller de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernecker. Bernecker krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kraft probeert de bal aan de voet te houden. Achterberg rent richting de bal. Ritter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ritter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Schmierlappe 40%, Borussia Brand 08 60%.
1.FC Schmierlappe - Borussia Brand 08 0:1

46e minuut.
Daar is Schüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Schüller met de inworp. Achterberg is nu in balbezit. Achterberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Galley bereikt de bal nog maar net als eerste. Achterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Achterberg speelt de bal door. Jark is nu in balbezit. Jark draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lüddemann niet meer kan verder spelen. Natke komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bernecker passt de bal met de wreef. Wessels rent richting de bal. Preckwinckel verovert de bal door een tackle van achteren. Bernecker onderschept slim de pass. Bernecker haalt uit met een fantastische trap. Kreckler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Schmierlappe 51%, Borussia Brand 08 49%.
1.FC Schmierlappe - Borussia Brand 08 0:1