Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Frankfurt 2019 fc NZ17
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Gerken geeft de bal voor. Radszun kopt de bal weg. von Bayern heeft problemen om de bal te vangen. Badrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Badrani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Wunder geeft een lange en hoge pass. Daar is Oberstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahrenholz onderschept slim de pass. Badrani onderschept slim de pass. Badrani haalt uit met een fantastische trap. Backasch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Perino met een sublieme pass. Scheller rent richting de bal. Hoffmeister begaat een overtreding. Hoffmeister krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Vietzke rent richting de bal. Vietzke probeert naar een medespeler te passen. Badrani rent richting de bal. von Bayern verovert de bal door een tackle van achteren. von Bayern geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gjasula probeert naar een medespeler te passen. Adlberger is nu in balbezit. Adlberger probeert naar een medespeler te passen. Oberstein rent richting de bal. Oberstein schiet op doel. Backasch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Frankfurt 2019 54%, fc NZ17 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Frankfurt 2019 - fc NZ17 0:0

62e minuut.
von Bayern met een sublieme pass. Vietzke is nu in balbezit. Hoffmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Vietzke onderschept slim de pass. Vietzke geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is von Bayern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badrani is nu in balbezit. Badrani probeert naar een medespeler te passen. Oberstein rent richting de bal. Oberstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tiefel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. von Bayern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Bayern passt de bal met de wreef. Scheller bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Frankfurt 2019 54%, fc NZ17 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Frankfurt 2019 - fc NZ17 0:0