Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leipzig Rangers fc bielefeld
3-4-3 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Prinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinz speelt de bal door. Altmann speelt de bal door. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach schiet op doel. Volkmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ackermann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Züscher kopt de bal weg. Volkmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sittmann rent richting de bal. Sittmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leipzig Rangers - fc bielefeld 1:0

28e minuut.
Lauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Altmann onderschept slim de pass. Altmann met een sublieme pass. Gerlach rent richting de bal. Gerlach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leipzig Rangers - fc bielefeld 2:0

43e minuut.
Lachs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bremer. Lachs raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeguschke komt bij de bal en schiet. Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leipzig Rangers - fc bielefeld 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leipzig Rangers 47%, fc bielefeld 53%.
Leipzig Rangers - fc bielefeld 2:1

47e minuut.
Nopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann onderschept slim de pass. Sittmann speelt de bal door. Gerlach rent richting de bal. Gerlach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kokott is nu in balbezit. Kokott passt de bal zonder na te denken. Jeguschke probeert naar een medespeler te passen. Lachs rent richting de bal. Lachs draait met de bal, schiet en ... Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Züscher geeft een hoge lob. Inworp. Haberstroh met een snelle inworp. Altmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Altmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Prinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joschko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prinz krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Dochler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gerlach de bal. Gerlach passt de bal zonder na te denken. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann haalt uit met een fantastische trap. Volkmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leipzig Rangers 59%, fc bielefeld 41%.
Leipzig Rangers - fc bielefeld 2:1