Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc NZ17 SV Neufraunhofen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 13.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Radszun bereikt de bal nog maar net als eerste. Radszun passt de bal in één keer door. Lasswitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasswitz haalt uit met een fantastische trap. Gjasula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zerr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Wunder verovert de bal door een tackle van achteren. Lasswitz begaat een overtreding. Wunder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wunder zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dahmen heeft problemen om de bal te vangen. Oberstein rent richting de bal. Oberstein draait met de bal, schiet en ... Ruhnow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc NZ17 - SV Neufraunhofen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc NZ17 48%, SV Neufraunhofen 52%.
fc NZ17 - SV Neufraunhofen 1:0

46e minuut.
Jenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Badrani rent richting de bal. Chaftar maakt een afschuwelijke overtreding. Chaftar krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Klemm rent richting de bal. Liebrecht begaat een overtreding. Klemm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klemm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Weiskopf is nu in balbezit. Badrani onderschept slim de pass. Badrani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Badrani onderschept slim de pass. Badrani passt de bal in één keer door. Oberstein rent richting de bal. Oberstein draait met de bal, schiet en ... Dahmen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jenal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aimann komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ruhnow trapt de bal weg van het doel. Wunder kopt de bal weg. Oberstein rent richting de bal. Badrani is nu in balbezit. Badrani schiet op doel. Ruhnow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc NZ17 46%, SV Neufraunhofen 54%.
fc NZ17 - SV Neufraunhofen 1:0