Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsv achim REAer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pabel is nu in balbezit. Garus begaat een overtreding. Pabel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kahre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brandts is nu in balbezit. Brandts haalt uit met een fantastische trap. Bucholz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv achim - REAer 1:0

3e minuut.
Hrubesch rent richting de bal. Fürst rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brandts. Brandts krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Beeck onderschept slim de pass. Lerchenfeld is nu in balbezit. Lerchenfeld met een sublieme pass. Brandts is nu in balbezit. Brandts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tsv achim - REAer 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsv achim 51%, REAer 49%.
tsv achim - REAer 2:0

47e minuut.
Kahre verovert de bal door een tackle van achteren. Kahre geeft een hoge lob. Brandts is nu in balbezit. Beeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beeck schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hrubesch speelt de bal door. Garus is nu in balbezit. Garus schiet op doel. Langemeier rent richting de bal. Langemeier schiet op doel. Claassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv achim - REAer 2:1

56e minuut.
Beeck rent richting de bal. Irle verovert de bal door een tackle van achteren. Irle passt de bal zonder na te denken. Garus is nu in balbezit. Garus haalt uit met een fantastische trap. Claassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Lerchenfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Lerchenfeld probeert naar een medespeler te passen. Brandts rent richting de bal. Brandts draait met de bal, schiet en ... Karthäuser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pflugradt bereikt de bal nog maar net als eerste. Langemeier onderschept slim de pass. Langemeier geeft een lange en hoge pass. Garus is nu in balbezit. Garus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tsv achim - REAer 2:2

84e minuut.
Fürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahre onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langemeier. Langemeier krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Hrubesch speelt de bal door. Jakobi rent richting de bal. Jakobi met een sublieme pass. Garus is nu in balbezit. Garus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jörgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jörgensen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tsv achim - REAer 2:3

89e minuut.
Willi geeft een hoge lob. Inworp. Jörgensen met een snelle inworp. Langemeier rent richting de bal. Langemeier geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsv achim 60%, REAer 40%.
tsv achim - REAer 2:3