Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Seesen tsv achim
3d training Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Kahre is nu in balbezit. Malek onderschept slim de pass. Malek geeft een lange en hoge pass. Irmak rent richting de bal. Irmak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kahre bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Brandts de bal. Jörgens is nu in balbezit. Brandts verovert de bal door een tackle van achteren. Brandts haalt uit met een fantastische trap. Gebhart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kämmerling de bal. Brandts rent richting de bal. Brandts haalt uit met een fantastische trap. Gebhart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Seesen - tsv achim 0:1

19e minuut.
Hahnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kämmerling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandts is nu in balbezit. Brandts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hahnel met een snelle inworp. Beeck is nu in balbezit. Brandts is nu in balbezit. Brandts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Seesen - tsv achim 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Seesen 59%, tsv achim 41%.
VfL Seesen - tsv achim 0:2

46e minuut.
Spicker is nu in balbezit. Spicker passt de bal met de wreef. Brandts rent richting de bal. Beeck rent richting de bal. Beeck schiet op doel. Gebhart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Spicker de bal onder controle te krijgen. Irmak rent richting de bal. Spicker begaat een overtreding. Spicker krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Fehl geeft de bal voor. Babatz kopt de bal weg. Herbst is nu in balbezit. Beeck onderschept slim de pass. Beeck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Herbst geeft de bal voor. Beeck probeert de bal aan de voet te houden. Lerchenfeld kopt de bal weg. Brandts rent richting de bal. Brandts haalt uit met een fantastische trap. Gebhart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Seesen 55%, tsv achim 45%.
VfL Seesen - tsv achim 0:2