Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hujciwdupehaha FC Burgy City
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jackisch met de inworp. Pensel geeft een lange en hoge pass. Studer heeft problemen om de bal te vangen. Studer haalt uit met een fantastische trap. Oberbeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Klingbiel onderschept slim de pass. Klingbiel geeft de bal voor. Wolpert controleert de bal met de borst. Pensel rent richting de bal. Pensel draait met de bal, schiet en ... Oberbeck bokst de bal weg.

16e minuut.
Balkau speelt de bal door. Pensel rent richting de bal. Pensel passt de bal in één keer door. Studer bereikt de bal nog maar net als eerste. Studer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sabow passt de bal in één keer door. Jackisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cade begaat een overtreding. Cade krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Wolpert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagner verovert de bal door een tackle van achteren. Lamotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagner onderschept slim de pass. Vagner schiet op doel. Ebbinghaus bokst de bal weg. Kremers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremers haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Lamotte kopt de bal weg. Jancke rent richting de bal. Jancke geeft een hoge lob. Studer is nu in balbezit. Studer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wolpert geeft een lange en hoge pass. Daar is Deese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deese geeft een lange en hoge pass. Kremers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hujciwdupehaha 42%, FC Burgy City 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hujciwdupehaha - FC Burgy City 0:0

46e minuut.
Kremers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pensel verovert de bal door een tackle van achteren. Pensel speelt de bal door. Klungelig pakt Jancke de bal. Jancke geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Vagner passt de bal in één keer door. Kremers bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremers onderschept slim de pass. Kremers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Balkau probeert naar een medespeler te passen. Rotthaus rent richting de bal. Met opzet legt Lamotte zijn tegenspeler op de grond. Lamotte krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Rotthaus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rotthaus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kremers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremers schiet op doel. Ebbinghaus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Jodstein de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hujciwdupehaha - FC Burgy City 0:1

65e minuut.
Sabow rent richting de bal. Sabow geeft een hoge lob. Studer is nu in balbezit. Studer haalt uit met een fantastische trap. Oberbeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rotthaus met de inworp. Vagner is nu in balbezit. Vagner schiet op doel. Piesik kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Balkau rent richting de bal. Pensel onderschept slim de pass. Pensel passt de bal met de wreef. Studer rent richting de bal. Studer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vagner rent richting de bal. Vagner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kremers de bal. Kremers draait met de bal, schiet en ... Ebbinghaus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hujciwdupehaha - FC Burgy City 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hujciwdupehaha 55%, FC Burgy City 45%.
Hujciwdupehaha - FC Burgy City 0:2