Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spvg.Marl KS Heros
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 13.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


41e minuut.
Wiesinger verovert de bal door een tackle van achteren. Golde verovert de bal door een tackle van achteren. Golde probeert naar een medespeler te passen. Adelt is nu in balbezit. Adelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spvg.Marl - KS Heros 1:0

44e minuut.
Pinto probeert de bal aan de voet te houden. Pinto passt de bal in één keer door. Adelt is nu in balbezit. Golde bereikt de bal nog maar net als eerste. Golde schiet op doel. Hackländer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spvg.Marl 39%, KS Heros 61%.
Spvg.Marl - KS Heros 1:0

48e minuut.
Wiesinger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schönebeck met een snelle inworp. Golde bereikt de bal nog maar net als eerste. Golde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Trochowski met een sublieme pass. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Adelt is nu in balbezit. Adelt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marschall de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schönebeck zal de hoekschop nemen. Adelt heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spvg.Marl 38%, KS Heros 62%.
Spvg.Marl - KS Heros 1:0