Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Burgy City Fc Blitzz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Inworp. Fünf met de inworp. Balkau is nu in balbezit. Norden onderschept slim de pass. Norden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Langemeier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reizer rent richting de bal. Langemeier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reizer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Reizer kan niet meer verder spelen. Kremers komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Feickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkau rent richting de bal. Balkau passt de bal zonder na te denken. Kremers is nu in balbezit. Kremers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Tebel geeft een hoge lob. Klingbiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingbiel geeft een lange en hoge pass. Piesik rent richting de bal. Piesik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klingbiel is nu in balbezit. Heinsch verovert de bal door een tackle van achteren. Heinsch passt de bal met de wreef. Mader is nu in balbezit. Mader schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Burgy City 44%, Fc Blitzz 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Burgy City - Fc Blitzz 0:0

67e minuut.
Balkau is nu in balbezit. Norden verovert de bal door een tackle van achteren. Norden met een sublieme pass. Kremers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremers haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tebel is nu in balbezit. Tebel geeft een lange en hoge pass. Jessel kopt de bal weg. Vagner rent richting de bal. Vagner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Burgy City - Fc Blitzz 1:0

85e minuut.
Piesik rent richting de bal. Piesik passt de bal met de wreef. Kremers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Burgy City 41%, Fc Blitzz 59%.
FC Burgy City - Fc Blitzz 1:0