Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spvg.Marl Borussia Hildesheim
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Jaskulski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernard met de inworp. Ihle rent richting de bal. Ihle draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colberg is nu in balbezit. Colberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spvg.Marl - Borussia Hildesheim 0:1

13e minuut.
Güttler is nu in balbezit. Güttler passt de bal in één keer door. Pinto met een sublieme pass. Adelt is nu in balbezit. Adelt schiet op doel. Ihring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Pinto rent richting de bal. Pinto geeft een lange en hoge pass. Adelt rent richting de bal. Golde bereikt de bal nog maar net als eerste. Golde schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Colberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthäus begaat een overtreding. Colberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Merz met een snel genomen vrije trap. Feiler is nu in balbezit. Feiler schiet op doel. Lanzinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Matthäus probeert de bal aan de voet te houden. Golde rent richting de bal. Golde probeert naar een medespeler te passen. Adelt rent richting de bal. Adelt schiet op doel. Ihring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Adelt heeft problemen om de bal te vangen. Pilhofer rent richting de bal. Adelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Carlitz rent richting de bal. Ihle verovert de bal door een tackle van achteren. Ihle met een sublieme pass. Colberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Colberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Güttler geeft de bal voor. Inworp. Lepping met de inworp. Feiler rent richting de bal. Feiler geeft een lange en hoge pass. Lanzinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colberg rent richting de bal. Colberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spvg.Marl 49%, Borussia Hildesheim 51%.
Spvg.Marl - Borussia Hildesheim 0:1

73e minuut.
Güttler rent richting de bal. Feiler onderschept slim de pass. Feiler passt de bal met de wreef. Colberg is nu in balbezit. Colberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pilhofer kopt de bal weg. Güttler heeft problemen om de bal te vangen. Güttler probeert naar een medespeler te passen. Adelt rent richting de bal. Adelt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Pilhofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golde is nu in balbezit. Golde passt de bal met de wreef. Adelt is nu in balbezit. Adelt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ihring met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Pinto de bal. Pinto passt de bal zonder na te denken. Adelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bernard onderschept slim de pass. Bernard met een sublieme pass. Colberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Colberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Jakisch de bal. Pilhofer rent richting de bal. Pilhofer met een sublieme pass. Golde is nu in balbezit. Golde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spvg.Marl 42%, Borussia Hildesheim 58%.
Spvg.Marl - Borussia Hildesheim 0:1