Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Heros PS1860
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Marschall trapt de bal weg van het doel. Trochowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Wicky de bal. Ibach is nu in balbezit. Ibach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Neuberger rent richting de bal. Mason verovert de bal door een tackle van achteren. Mason passt de bal met de wreef. Braumeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Braumeister schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Glasner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

17e minuut.
Wiesinger probeert de bal met de borst te controleren. Hessel is nu in balbezit. Wiesinger begaat een overtreding. Hessel raakt geblesseerd tijdens het duel. Ibach wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Marschall geeft een hoge lob. Inworp. Hessel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibach is nu in balbezit. Ibach draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Klungelig pakt Hunt de bal. Neuberger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soyk. Soyk krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Philipsen speelt de bal door. Jueckstock is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruhland. Jueckstock roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jueckstock kan niet meer verder spelen. Feichtinger komt het veld opgelopen. Trochowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Braumeister rent richting de bal. Braumeister haalt uit met een fantastische trap. Schüle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Heros 52%, PS1860 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Heros - PS1860 0:0

56e minuut.
Beckmann geeft een hoge lob. Inworp. Kaim met een snelle inworp. Feichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtinger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Hessel met de inworp. Ibach is nu in balbezit. Trochowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trochowski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Hessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiesinger verovert de bal door een tackle van achteren. Wiesinger geeft een lange en hoge pass. Ibach is nu in balbezit. Ibach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hunt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beckmann de bal. Kaim probeert naar een medespeler te passen. Feichtinger rent richting de bal. Feichtinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ruhland verovert de bal door een tackle van achteren. Ruhland met een sublieme pass. Daar is Marschall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibach rent richting de bal. Ibach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Heros - PS1860 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Heros 31%, PS1860 69%.
KS Heros - PS1860 0:1