Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCAA Domstadt 2021 Hannover Teufelskicker
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 25.7
good Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese onderschept slim de pass. Kokott begaat een overtreding. Kokott krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Wagefeld is nu in balbezit. Biscardi rent richting de bal. Pache met een sublieme pass. Heisenberg rent richting de bal. Heisenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ziebig rent richting de bal. Ziebig geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wagefeld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Büchner speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wagefeld is nu in balbezit. Biscardi is nu in balbezit. Biscardi passt de bal zonder na te denken. Oly is nu in balbezit. Oly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Biscardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pache onderschept slim de pass. Pache met een sublieme pass. Heisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisenberg schiet op doel. Gabert bokst de bal weg.

17e minuut.
Heisenberg onderschept slim de pass. Heisenberg met een sublieme pass. Eppenhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamert onderschept slim de pass. Kamert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Hannover Teufelskicker 0:1

25e minuut.
Ziebig geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wagefeld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Büchner is nu in balbezit. Büchner geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 2021 68%, Hannover Teufelskicker 32%.
CCAA Domstadt 2021 - Hannover Teufelskicker 0:1

52e minuut.
Klungelig pakt Kamert de bal. Mittermeier met een sublieme pass. Ziebig heeft problemen om de bal te vangen. Kamert onderschept slim de pass. Kamert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hesse met de inworp. Büchner rent richting de bal. Büchner speelt de bal door. Kamert is nu in balbezit. Kamert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ziebig geeft de bal voor. Oly rent richting de bal. Oly passt de bal met de wreef. Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese draait met de bal, schiet en ... Hohlbein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 2021 44%, Hannover Teufelskicker 56%.
CCAA Domstadt 2021 - Hannover Teufelskicker 0:1