Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCH World of Football SV
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Chalupa onderschept slim de pass. Chalupa passt de bal met de wreef. Bösser is nu in balbezit. Daar is Lust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lust draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Faust kopt de bal weg. Rotmann is nu in balbezit. Schellenberg onderschept slim de pass. Jühne is nu in balbezit. Jühne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Flotho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Faust passt de bal in één keer door. Bösser is nu in balbezit. Bösser met een sublieme pass. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust haalt uit met een fantastische trap. Lanzinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCH - World of Football SV 0:1

13e minuut.
Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Tausch is nu in balbezit. Faust tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tausch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Fahnder onderschept slim de pass. Morscheit bereikt de bal nog maar net als eerste. Morscheit passt de bal zonder na te denken. Bösser bereikt de bal nog maar net als eerste. Bösser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Morscheit geeft de bal voor. Teipelke bereikt de bal nog maar net als eerste. Teipelke speelt de bal door. Jühne rent richting de bal. Jühne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Altweck rent richting de bal. Bösser onderschept slim de pass. Bösser met een sublieme pass. Lust is nu in balbezit. Lust schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hackner geeft de bal voor. Rotmann is nu in balbezit. Rotmann probeert naar een medespeler te passen. Morscheit rent richting de bal. Morscheit geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCH 61%, World of Football SV 39%.
FCH - World of Football SV 0:1

53e minuut.
Hackner kan de bal niet met de borst controleren. Morscheit rent richting de bal. Morscheit speelt de bal door. Lust is nu in balbezit. Lust draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Duschl probeert naar een medespeler te passen. Bösser is nu in balbezit. Bösser passt de bal zonder na te denken. Lust is nu in balbezit. Lust haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCH 65%, World of Football SV 35%.
FCH - World of Football SV 0:1
FCH