Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Höffingen cfgc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Beckmann passt de bal zonder na te denken. Obergfell rent richting de bal. Obergfell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Naht de bal. Naht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kotzebue passt de bal in één keer door. Heindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindel passt de bal zonder na te denken. Naht is nu in balbezit. Naht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bodden passt de bal in één keer door. Naht rent richting de bal. Naht passt de bal met de wreef. Beckmann is nu in balbezit. Beckmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Höffingen - cfgc 0:1

18e minuut.
Backasch geeft een lange en hoge pass. Bodden rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabel. Bodden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heindel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Naht is nu in balbezit. Naht draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Bemben kan de bal niet met de borst controleren. Kotzebue geeft de bal voor. Klungelig pakt Oger de bal. Ohlenburg is nu in balbezit. Ohlenburg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ahrweiler geeft de bal voor. Inworp. Teicher met de inworp. Beckmann rent richting de bal. Beckmann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ahrweiler probeert naar een medespeler te passen. Gabel bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heindel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Höffingen 54%, cfgc 46%.
Höffingen - cfgc 0:1

58e minuut.
Heindel speelt de bal door. Kotzebue rent richting de bal. Kotzebue passt de bal zonder na te denken. Ohlenburg rent richting de bal. Ohlenburg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Heindel kopt de bal weg. Kotzebue bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotzebue passt de bal zonder na te denken. Ohlenburg is nu in balbezit. Ohlenburg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Beckmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Naht de bal. Naht passt de bal zonder na te denken. Ahrweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahrweiler speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Höffingen - cfgc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Höffingen 49%, cfgc 51%.
Höffingen - cfgc 0:2